WE GAAN AAN DE SLAG!
Wat fijn dat u met onze maaltijdbox aan tafel gaat! Het mooie van dit menu is dat u zelf bepaalt wat u wanneer eet – maar voor optimale smaak raden wij u de volgorde van de gerechten hieronder aan. Nieuwsgierig met welke producten u de keuken in gaat deze week en welke producten uit uw eigen voorraadkast komen? Ontdek hieronder meer. Bon appétit!
Deze week op het menu
Geroosterde spitskool met broccoli, bonensalade en romige burrata
Voorraadkast: olijfolie en mosterd
Bekijk het receptPreistamppot met kabeljauw in Sorrento citroen-botersaus
Voorraadkast: olijfolie en bloem
Bekijk het receptPizza met spianata picante, buffelmozzarella en Parmezaan
Voorraadkast: olijfolie, Balsamico azijn, peper en zout
Bekijk het receptKippendijen met honing-mosterdmarinade, geroosterde wortels en aardappels met yoghurtdip
Voorraadkast: olijfolie, mosterd en honing
Bekijk het receptDubbeldoel ribeye met polentafrietjes en Balsamico bietjes
Voorraadkast: olijfolie, zonnebloemolie, mayonaise en Balsamico azijn
Bekijk het receptPasta met knapperige spinazie, broodkruim en citroen
Voorraadkast: olijfolie, peper en zout
Bekijk het receptBEWAARDADVIES
Onze groentemannen, slagers, visboer en kaasmeester selecteren voor u de mooiste en meest verse ingrediënten. Om deze zo verrukkelijk mogelijk te houden, hebben wij een aantal bewaaradviezen voor u! Twijfelt u? Dan kun u in onze webwinkel bij de meeste ingrediënten meer informatie vinden of neem contact met ons op!

BUITEN DE KOELKAST

GEROOKTE VIS

VERSE VIS
AAN TAFEL MET..
..DUBBELDOEL RIBEYE
Onze verrukkelijke dubbeldoel ribeye met polentafrietjes en Balsamico bietjes is gegarandeerd genieten! Dubbeldoel is geen ras op zich, maar een verzamelnaam voor koeien die een dubbel doel dienen: melk én vlees. De dieren groeien in alle rust op en leven van het kruidenrijke gras uit de weilanden. Dat is niet alleen beter voor de smaak, maar ook voor de koe én de aarde.
