Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

VOOR VADERS MET SMAAK

Voor alle vaders die willen vlammen
Verras de liefste  met het beste vlees
Wat zal papa blij zijn met de barbecue!

BESTEL BARBECUE BOX

VADERDAG SPECIALS

Voor de liefste papa hebben wij twee verrukkelijke boxen samengesteld. De Barbecue Box speciaal voor alle vaders die willen vlammen! Ga barbecuen met chef papa en verwen hem met het beste vlees van oorspronkelijke rassen. Smul samen van heerlijke klassieke kipburgers, een indrukwekkende tomahawk en kruidige worstjes. Of ga voor de Club Sandwich Box met gerookte Simmentaler ribeye en 2 jaar gerijpte Goudse oplegkaas voor alle vaders die een ontbijt op bed verdienen. En voor de vaders met smaak die liever zelf kiezen hebben we de Lindenhoff cadeaubon.

Vaderdag Special | Lindenhoff Barbecue Box

Ruim 3,4 kg vlees voor op de barbecue
4-6 personen

Uitverkocht

Voor alle vaders die willen vlammen! Ga barbecuen met chef papa en verwen hem met de beste ingrediënten van Lindenhoff!

meer info
Royaal genieten van barbecueklassiekers met 4 personen
Ruim 3,4 kg verrukkelijk vlees van oorspronkelijke rassen
Exclusief bezorgd op vrijdag 18 of zaterdag 19 juni

Club Sandwich box

4 personen

Duik de keuken in en maak een verrukkelijke club sandwich met de beste, verse ingrediënten!

meer info
Ale ingrediënten voor een stevige club sandwich
Door de slager gerookte ribeye
voor 4 personen

AAN DE SLAG MET UW BARBECUE BOX!

Ontdek hieronder inspirerende recepten bij het vlees van de Vaderdag Special

TOMAHAWK BEREIDEN

De Tomahawk is in feite een côte de boeuf met de volledige rib er nog aan: een prachtig robuust stuk vlees voor de liefhebber! Dit luxe deel van het Gasconne rund is niet alleen ontzettend mals, maar ook fantastisch gemarmerd en daardoor bijzonder rijk van smaak. Deze Tomahawk heeft daarom geen marinade nodig; met wat knoflook, peper en zeezout komt de intense smaak het beste tot zijn recht.

ONTDEK RECEPT

VARKENSRACK VAN DE BARBECUE MET KRUIDENOLIE

Prachtig ribstuk van het Baambrugs big varken, met mooie vetrand die tijdens het braden de filet beschermt en extra smakelijk maakt. De ribbetjes zijn al grotendeels vrijgemaakt, maar voor de echte Franse uitstraling kan het tussenliggende vlees gemakkelijk verwijderd worden. Ideaal om op de barbecue te bereiden!

ONTDEK RECEPT

LAMSZADELKOTELETTEN MET HONING TIJM EN GEGRILDE GROENE ASPERGES

Het lamszadel bestaat uit de dunne lende en lamshaas plus verbindende wervels en omliggend vet. Het vlees heeft 1,5 week gerijpt. Een zadel is daarom eigenlijk een dubbele t-bone van lam aan één stuk. De vetrand houdt het verder magere vlees mooi sappig. Heerlijk om in z’n geheel te braden in de oven. Ook kan het bot worden verwijderd, het midden worden gevuld met een farce en het geheel vervolgens worden opgerold tot een heerlijke rollade.

ONTDEK RECEPT

LINDENHOFF BARBECUE WORSTEN

Bij een barbecue mag worst natuurlijk niet ontbreken, zoals deze ambachtelijke kalfsworst met citroen tijm. Een goed gemaakte worst is naast een bescheiden ook een bijzonder mooi product, waarmee we zoveel mogelijk van elk dier verwaarden. Zo maken wij van de mooiste afsnijdsels van het Gasconne kalf – kwaliteitsvlees dat overblijft na het portioneren van de andere snits – deze heerlijke kalfsworst. Tip: laat de worstjes wellen in heet water voordat u ze bakt. Dit om te voorkomt dat het vel kapot gaat tijdens het grillen

ONTDEK RECEPT

BOERDERIJ KIPBURGER MET KROKANTE BUIKSPEL EN GEPEKELDE UI

Deze mooie stevige burger van boerderijkippenvlees, heeft een heerlijke sappige bite. Bak de burger in de koekenpan of op de barbecue serveer het met knapperige sla en brioche. Deze mooie burgers komen van

ONTDEK RECEPT

LINDENHOFF CADEAUBON

Vaders met smaak kiezen het liefst zelf. Geef de liefste man de Lindenhoff cadeaubon en laat hem smullen van het beste vlees van oorspronkelijke rassen, goed gerijpte kazen en andere delicatessen!

AAN DE SLAG MET DE CLUB SANDWICH!

Verras papa op bed met onze verrukkelijke club sandwich! Maak het ontbijt compleet een koffiebonen van Stooker en proef de liefde en vakmanschap in elke slok espresso. En pers er ook een lekkere sappige sinaasappel bij voor een vol glas jus!

Alle vaders verdienen een speciaal ontbijt op bed! Duik de keuken in en maak een verrukkelijke club sandwich met de beste, verse ingrediënten! Bak vers brood vanmenno af, smeer een lekkere laag huisgemaakte citroenmayonaise en beleg met smakelijke Simmentaler runderribeye, speciaal voor hem gerookt en gesneden in de Lindenhoff keuken. Natuurlijk ook goede, Goudse oplegkaas en sappige tomaat en sla. Wat zal papa blij zijn!

ONTDEK RECEPT

PROOST OP PA!

Krijgt papa bier, wijn of een goeie whiskey? Maak het compleet met een Lindenhoff Borrel Box! Breng ‘m zelf of laat het ons als verrassing gekoeld en vers bezorgen! Ontdek hieronder Borrel Boxen van een mooie fruit de mer plateau tot paté!

Lindenhoff Borrel Box | Deluxe

4 personen
4 personen

Uitverkocht

Een luxe borrelplateau vol ambachtelijke charcuterie, kazen & delicatessen om er een feest van te maken!

meer info
Ruim genoeg voor 4 personen
De complete borrelbox
Maak er thuis een feest van!

Lindenhoff Vis Borrel Box

2-4 personen
2-4 personen

Het meest zalige uit de zee verzameld in een borrel box. Proef het vakmanschap van onze vissers en smul van gerookte vis, confit, de beste blikjes en knapperig brood.

meer info
Selectie van verrukkelijk vis voor uw borrel
Gerookte en ingeblikte specialiteiten
Compleet met afbakbrood, citroen en mayo

Lindenhoff paté borrel box

2-4 personen
2-4 personen

 25,95

Een perfecte borrel met paté! In deze box vind u er twee - beide van onze slager Nathan. Met friszoete veenbessen of  met een goudbruin gebakken korstje en pistachenoten.

meer info
Speciaal uit de keuken van Lindenhoff
Pâté en croûte en cranberry paté
Compleet met brood voor de borrel

Lindenhoff Borrel Box

2-4 personen
2-4 personen

Laat het beste van de boerderij bij u thuis bezorgen met deze borrel box om van te genieten. Proost op een borrel met de authentieke smaak van Lindenhoff.

meer info
U hoeft alleen nog een fles wijn uit te kiezen
Dé box voor een overheerlijke borrel!
Ruim genoeg voor 2-4 personen

PRE-ORDER | Special | Fruit de Mer plateau

Visleverancier Jan Veerman Vis selecteert de meest verse en verrukkelijke schaal- en schelpdieren voor uw fruit de mer plateau, gestoomd en klaar om direct te serveren

Let op -  bestel het plateau tot en met zondag 31 juli voor bezorging of ophalen op donderdag 4, vrijdag 5 of zaterdag 6 augustus.

meer info
Exclusief bezorgd van 4 tm 6 augustus
Volledig en verrukkelijk Fruit de Mer plateau
Met zorg geleverd door Jan Veerman Vis

Lindenhoff Kaasplateau Box | 5 kazen

Een selectie van 5 kazen à 100 gram
5 stuks

 26,70

Laat u verrassen door de selectie van onze kaasmeester, ambachtelijk en uit 't seizoen, perfect gerijpt in onze kaaskamer in Baambrugge!

 

meer info
Ambachtelijke kazen van onze kleinschalige boeren
Vers voor u afgesneden door de kaasmeester
Perfect voor bij de borrel