Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

FEEST! DUS GAAN
WE AAN TAFEL

Uit Pauline’s Keuken bestaat 10 jaar – hoera!
Geniet van een bijzonder drie gangendiner
Met de authentieke smaak van Lindenhoff

Lindenhoff x Uit Paulines Keuken

Het is feest! Uit Pauline’s keuken bestaat 10 jaar. Wat een mijlpaal! Om haar jubileum te vieren, stelde Pauline een bijzonder magazine samen bomvol inspiratie en bijzondere recepten. Samen hebben we een heerlijk en vooral feestelijk drie gangendiner samengesteld met recepten uit FEEST. Dat wordt thuis aan tafel, als in een restaurant! Alle ingrediënten hebben we verzameld in twee boxen. U kunt kiezen uit een vlees feestmenu of een vegetarische optie! 

 

Bestel het menu tussen 7 november en 10 december, dan bezorgen wij alle boodschappen inclusief hét magazine bij u in huis tussen 8 november en 12 december

Uit Pauline's keuken feestmenu

4 personen

Uitverkocht

Feest | Samen genieten van een drie gangendiner! En dat gaat uitstekend met een smakelijke mosterdsoep, Simmentaler staartstuk uit de oven en pavlova met peertjes.

meer info
Groninger mosterdsoep
Picanha uit de oven met paprikasalsa
Pavlova met hibiscusperen

Uit Pauline's keuken vegamenu

4 personen

Uitverkocht

Vega | Drie feestelijke gerechten voor vier! Smul samen van een warme camembert, een romige pasta met paddenstoelen en een zalig zoete perenpavlova.

meer info
Gebakken camembert met honingnoten
Rigatoni met truffelsaus
Pavlova met hibiscusperen

De selectie van Uit Pauline's Keuken

Pauline heeft een aantal recepten uit FEEST geselecteerd om met de boerenproducten van Lindenhoff een drie gangendiner op tafel te toveren. Ontdek de autenthieke smaak van het jubileummenu of ga voor een vegetarische optie!

De FEESTbox

X
LINDENHOFF
UIT PAULINE’S KEUKEN

GRONINGER MOSTERDSOEP

Groetjes uit Groningen! Een heerlijke, romige soep met spekjes en Jennechies mosterd, een grove mosterd met een licht pittig accent en een zoetje in de smaak.

Baambrugs big

Op zoek naar gezond en smaakvol varkensvlees werkte Lindenhoff oprichter Ben te Voortwis samen met meester-kok Robert Kranenborg om een bijzonder ras te kruisen. Het Baambrugs big is een culinaire delicatesse, omdat het vlees van zichzelf smaak, een mooie vetlaag en een donkere kleur heeft – zoals varkensvlees ooit bedoeld was.

Bestel het feestmenu

X
LINDENHOFF
UIT PAULINE’S KEUKEN

PICANHA UIT DE OVEN MET PAPRIKASALSA

Zet een bijzonder stuk geroosterd vlees op tafel, met dit Portugees geïnspireerde gebraden Simmentaler staartstuk en frisse, kruidige paprikasalsa.

Simmentaler staartstuk

De Simmentalers van Lindenhoff zijn koeien die opgroeien in de uitlopers van de Zuid-Duitse Alpen. Het vlees van de Simmentaler heeft veel smaak en karakter, met een mooie vetdooradering en een vrij grove draad.

Bestel het feestmenu

Uit Paulines Keuken voor het vleesmenu

Delicious cheeses, game and mushrooms — discover our season selection.

De vega FEESTbox

X
LINDENHOFF
UIT PAULINE’S KEUKEN

GEBAKKEN CAMEMBERT MET HONINGNOTEN

Een perfecte combinatie tussen hartig en zoet. De zachte, gesmolten kaas met streekhoning is heerlijk met knapperige crostini.

Camembert marie harel fermier AOP

De camembert is vernoemd naar het gelijknamige dorp in Normandië en draagt het Europese AOP keurmerk voor beschermde oorsprongsbenaming. Het verhaal gaat dat de kaas voor het eerst werd gemaakt door Marie Harel, die het, toen nog geheime, recept voor brie ontving van een priester uit de regio Brie die op de vlucht was voor de Franse revolutie.

Deze zeer bekende Franse kaas wordt gemaakt van deels afgeroomde rauwe koemelk en smaakt zacht, fruitig en is iets zoutig. De paté is romig geel, soepel en enigszins elastisch en de kaas heeft een lichte aardse geur van schimmel en champignons.

Bestel het vegamenu

X
LINDENHOFF
UIT PAULINE’S KEUKEN

RIGATONI MET TRUFFELSAUS

Échte Italiaanse pasta van Casa del Gusto met een paddenstoelenroomsaus van truffelsalsa. Afgemaakt met lekker veel Parmezaanse kaas en een handje rucola.

Truffel Salsa di Paolo

Deze paddenstoelentapenade is gemaakt met truffel en eekhoorntjesbrood. Salsa tartufata is niet alleen heerlijk in de romige saus van dit pastarecept, maar ook bij de borrel en op bruschetta’s, of als perfecte basis in risotto. En probeer ook zeker een een beetje op uw omelet!

Bestel het vegamenu

Uit Paulines Keuken voor het vegamenu

Delicious cheeses, game and mushrooms — discover our season selection.

Het dessert

<div id=
" loading="lazy" class="lazy-loaded" src="https://www.lindenhoff.nl/content/uploads/2020/10/Dessertklein-scaled.jpg" data-lazy-type="image" data-src="https://www.lindenhoff.nl/content/uploads/2020/10/Dessertklein-scaled.jpg">

X
LINDENHOFF
UIT PAULINE’S KEUKEN

Pavlova met hibiscusperen

Een spektakel op tafel! Knapperig van buiten en zijdezacht zoet vanbinnen, deze prachtige pavlova met peertjes gestoofd in hibiscusthee met sinaasappel en kaneel. Dat is nog eens feest!

Gieser wildeman stoofperen

Deze peer heeft van zichzelf  een zeer zoete smaak en kleurt mooi rood tijdens het stoven.

Bestel menu

Uit Paulines Keuken voor het dessert

Delicious cheeses, game and mushrooms — discover our season selection.

EEN MAGAZINE VOL INSPIRERENDE RECEPTEN

Smaken deze feestmenu’s naar meer of wilt u nog meer heerlijke inspiratie van Pauline?

FEEST op de deurmat

FEEST op de deurmat

Om te vieren dat haar blog 10 jaar bestaat, heeft Pauline een magazine uitgebracht vol recepten van haarzelf én andere foodies, zoals Donna Hay en Yvette van Boven.

“Het tijdschrift staat vol lekkere, mooie en echt makkelijke recepten zodat u iedere van iedere dag een feestje kan maken. Viet u het met ons mee?”

– Pauline

In het magazine vindt u 70 recepten, interviews en andere culinaire tips. En het goede nieuws? U krijgt hem bij uw menu! Wilt u het tijdschrift aan iemand cadeau doen? Dan kunt u het los bestellen voor €9,95

 

“Lindenhoff is het walhalla voor foodies. Het is onze favoriete boerderij om de meest ambachtelijke en verse producten te kopen. En als je er dan toch bent, proef meteen even de homemade appeltaart. Hemels!”

– Pauline