Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

GA AAN TAFEL
MET LINDENHOFF

Reserveer nu een plek in de bezorgroute
Bestel al uw kerstboodschappen later
Let op – er is een gelimiteerd aantal plekken!

RESERVEER UW PLEK

Zorg dat u kunt bestellen! Heeft u nog even tijd nodig om te kiezen wat u serveert met Kerst? Reserveer dan nu uw plek voor 21, 22, 23 of 24 december! U hoeft dan niet direct te bestellen, maar kunt dit later doen. Vul dan eenvoudig de code in die u van ons ontvangt, dan wordt de door u gekozen dag automatisch voor u ingevuld. Wanneer uw reserveert, betaalt u in 1 keer de bezorgkosten en de reserveringskosten! En bent u er zeker van dat u met Kerst aan tafel gaat als in een restaurant!

VRAGEN OVER HET RESERVEREN VAN EEN PLEK

Hieronder vindt u vragen en antwoorden over het reserveren van een plek in de bezorgroute van Lindenhoff voor Kerst. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Mail dan gerust naar thuis@lindenhoff.nl of stuur ons een chatbericht via de oranje knop rechtsonder op het scherm!

WAAROM RESERVEREN?

Ik weet al waarmee ik aan tafel ga, dus ik wil mijn plek reserveren – is dat nodig?

Als u al weet waarmee u de keuken in duikt, kunt u uw bestelling al plaatsen in plaats van een plek te reserveren! U kunt bij het afrekenen namelijk al een datum kiezen. Reserveren is bedoelt voor mensen die net als u zeker willen weten dat zij de ingrediënten met de beste smaak op tijd in huis hebben, maar nog niet weten wat ze gaan bestellen.

Ik wil mijn bestelling ophalen, waarom moet ik dan een plek in jullie bezorgroute reserveren?

Ook als u uw bestelling komt ophalen op de boerderij en nog niet weet wat u gaat bestellen, is het mogelijk om een plek te reserveren. Deze reservering komt natuurlijk niet in de bezorgroute, maar wel in onze speciale Kerst inpaklijn en de gekoelde ruimte bij onze ophaallocatie in het pittoreske Baambrugge – zo weten we zeker dat wij alle bestellingen die opgehaald worden kunnen inpakken en klaarzetten!