Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Chef

Chef Raoul Badal

Gang

voorgerecht

Bereidingstijd

20 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

VOORGERECHT VOOR 2 PERSONEN

2 zeebaarsfilet zonder vel
1 limoen
bieslook
1 jonagold appel
radijs

VOORRAADKAST

wasabi mayo
30 cl extra vergine olijfolie
zout peper

Printen

Bereiding

  1. Snijd de zeebaars voor de tartaar in mooie gelijke blokjes
  2. Rasp de schil van 1 hele limoen en snijd de bieslook in mooie kleine ringen
  3. Meng de limoen, bieslook en olijfolie met de zeebaars en breng het geheel op smaak met zout en peper
  4. Snijd de Jonagold appel in kleine blokjes
  5. Dresseer de zeebaars op bord en leg de blokjes appel op de vis. Maak het geheel af met de wasabimayonaise

Ingrediënten in dit recept