Chef
Chef Raoul BadalGang
appetizerBereidingstijd
20 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
VOORGERECHT VOOR 2 PERSONEN
2 zeebaarsfilet zonder vel
1 limoen
bieslook
1 jonagold appel
radijs
VOORRAADKAST
wasabi mayo
30 cl extra vergine olijfolie
zout peper
Bereiding
- Snijd de zeebaars voor de tartaar in mooie gelijke blokjes
- Rasp de schil van 1 hele limoen en snijd de bieslook in mooie kleine ringen
- Meng de limoen, bieslook en olijfolie met de zeebaars en breng het geheel op smaak met zout en peper
- Snijd de Jonagold appel in kleine blokjes
- Dresseer de zeebaars op bord en leg de blokjes appel op de vis. Maak het geheel af met de wasabimayonaise
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.