Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Tartaar van zalm met crème fraîche en haringkuit

€ --,--
Voeg producten toe

Chef

Chef Raoul Badal

Gang

appetizer

Bereidingstijd

20 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

VOORGERECHT VOOR 2 PERSONEN

125 gram zalm zonder vel
20 gram appelkappertjes
1 sjalot
10 takjes bieslook
2 takjes dille
40 gram crème fraîche
1 limoen
radijs
haringkuit

VOORRAADKAST

30 gram augurk in blokjes
zout & peper

Printen

Bereiding

  1. Snijd de zalm voor de tartaar in kleine, gelijke blokjes. Snipper de sjalot fijn
  2. Snij dde bieslook fijn en bewaar twee hele takjes voor garnering. Hak ook de dille fijn
  3. Meng de gesneden zalm met de appelkappertjes, sjalot, bieslook, dille en crème fraîche
  4. Rasp de schil van 3/4 limoen en meng deze erdoorheen. U kunt het beste geen sap toevoegen, anders zal de zalm gaan garen door het zuur van de limoen
  5. Dresseer de tartaar op bord en decoreer de zalm met een lepel haringkuit, gesneden radijs en bieslook

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Tartaar van zalm met crème fraîche en haringkuit

Ingrediënten in dit recept

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt