Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Seizoen

lente

Gang

lunch
ontbijt

Bereidingstijd

20 minuten

ingrediënten

6 eieren
5 g dille, fijngehakt
5 g bieslook, fijngehakt
200 g gerookte zalm
2 eetl. crème fraiche
1/2 citroen, in parten

VOORRAADKAST
Olijfolie

Printen

Souflé kruidenomelet met gerookte zalm

  1. Splits 4 eieren en klop de eiwitten tot stijve pieken. Klop in een andere kom de dooiers en hele eieren los met zout en peper. Voeg de dille en bieslook toe. Spatel de eiwitten er voorzichtig door.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in 2 kleine koekenpannen op middelhoge stand. Verdeel het eimengsel over de pannen en zet de warmtebron lager. Vouw de omeletten dubbel met behulp van een spatel. Laat nog circa 1 minuut garen en verdeel over 4 borden.
  3. Serveer met de gerookte zalm, crème fraîche, citroenpartjes en wat extra fijngehakte kruiden.

Ingrediënten in dit recept

Ontdek meer recepten