Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Seizoen

winter

Gang

appetizer
side

Duration

10 minutes

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

VOOR 2 PERSONEN

Klassieke pâté en croûte met pistache Appelkappertjes
Potje mosterd
Rustiek breekbrood van vanmenno

VOOR 4 PERSONEN

Klassieke pâté en croûte met pistache Cranberry paté
Appelkappertjes
Potje mosterd
Rustiek breekbrood van vanmenno

Printen

Bereiding

  1. Bak het brood voor serveren 10 minuten af op 120°C
  2. De paté is klaar om direct te serveren!

FRANSE PATÉ

Paté gemaakt op klassieke Franse wijze.Met een smakelijke grove structuur en vol karakter. Deze ambachtelijke pâté en croûte is al goudbruin gebakken in de keuken van Lindenhoff, dus dat hoeft u niet meer te doen! U kunt dit koude voorgerecht direct serveren.

“Dit vind ik zó lekker! Het vettige van het vlees met het frisse van appelkappertjes. En natuurlijk wat mosterd erbij. Zo hoort ‘t!”
– Chef Alain Caron

UW AMUSE

Pâté en croûte met pistache

Een feestelijke, Franse klassieker die nog steeds ongekend geliefd is in land van herkomst. De pâté is omhuld met een knapperig, kruimelig korstdeeg en op smaak met pistache en specerijen.

Cranberry paté (bij 4-persoons menu)

Een verrukkelijke, romige paté met cranberry’s. De smaak van de friszoete veenbessen past erg goed bij varkensvlees en is een echte klassieker. Een feestelijke, Franse paté die uitstekend past bij de borrel en perfect smaakt op toast.

Appelkappertjes

Kappertjes zijn de ongeopende bloemknopjes van de kappertjesplant. Als de bloem bevrucht wordt ontstaat er een bes. Ook deze bes kan worden ingemaakt en staat bekend als de kapperappel of appelkapper. Met een zout-zure smaak een heerlijke toevoeging aan paté.

Old’n Twentse mosterd

Dit Twentse streekproduct heeft een frisse smaak en is gemaakt zonder toevoeging van zout of suiker, omdat dit vroeger te duur was in die regio.

Rustiek breekbrood

Fransen zeggen: ‘Dit is het brood zoals het vroeger bij de bakker in ons dorp gebakken werd’. Een scherpe, knapperige korst en vol van smaak. Als u uw ogen sluit, waant u zich op goudgele Franse tarwevelden op een bloedhete zomerdag. Gemaakt van de mooiste Franse tarwe – t65 tradition française- water, zeezout uit de Guérande en een klein beetje gist.

 

 

LAAT ONS WETEN WAT U VINDT