Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Komkommer gazpacho met dille en gerookte zalm

€ --,--
Voeg producten toe
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

Seizoen

summer

Gang

appetizer

Bereidingstijd

130 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Voorgerecht of borrelhapje voor 4-8 personen // bereidingstijd: circa 10 minuten + 2 uur koelen

1 komkommer, in stukken
1 avocado, alleen het vruchtvlees
1 teentje knoflook
125 ml crème fraiche
Bosje verse dille, fijngehakt
1 citroen
100 g gerookte zalm, fijngehakt

Zelf in huis halen
250 ml groentebouillon

Printen

Bereiding

  1. Mix in een blender de komkommer, avocado, knoflook, groentebouillon, de helft van de crème fraiche en dille tot een romig soepje.
  2. Breng op smaak met zout en peper en citroensap naar smaak.
  3. Laat minimaal 2 uur koud worden in de koelkast.
  4. Serveer direct uit de koelkast in kleine glaasjes of kommetjes. Maak af met een schepje crème fraiche, de gerookte zalm en een takje verse dille.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Komkommer gazpacho met dille en gerookte zalm

Ingrediënten in dit recept

Beoordelingen

(Letterlijk en figuurlijk) lekker makkelijk!

Rated 5 out of 5

Superlekker en erg makkelijk te bereiden. Een heerlijk “hapje” voor warme dagen.

Avatar for Yvette Pluijms
2 weken geleden

Laat ons weten wat u vindt