Pasen: thuis samen aan tafel

Dit jaar wordt Pasen net even iets anders – maar samen gaan we zorgen voor een geslaagd feest met familie: met een uitgebreid boerenontbijt, een luxe brunch of een fijn intiem diner. We hebben voor jullie 4 nieuwe Paasboxen met een compleet ontbijt of brunch voor 2 of 4 personen, een mooie verzameling heerlijke paasrecepten voor ontbijt, brunch en diner. Ontdek hier al het lekkers voor een rijkelijk gedekte tafel met Pasen!

ONTBIJT: MET DEZE RECEPTEN ZET U EEN HEERLIJK PAASONTBIJT OP TAFEL

Gepocheerde eieren

Gepocheerde eieren

Van: Pasen

Bekijk het gerecht

...

Brioche broodpudding met crème crue en jam

Havermout met kwark, vers fruit en pindakaas

Roerei

Oeufs en cocotte

Truffelomelet

Kwarteleitjes met radijsjes en kruidenzout

Bekijk meer recepten

DAGVERSE EIEREN VAN KIPPENBOER CORRY EN JAN

Onze eitjes smaken niet voor niets zo lekker! Ze komen uit het pittoreske Vreeland, waar Corry en Jan al sinds 2000 kippen en koeien houden op hun boerderij. De kippen beschikking over een overdekte uitloop en er is 12 hectare grond waar de kippen in de zomer lekker buiten kunnen lopen. Daarnaast krijgen ze de beste kwaliteit voer en extra kalk voor sterke eierenschalen. En het belangrijkste is; de eieren van Jan zijn verser dan vers. De eieren met A-kwaliteit die hij levert, zijn namelijke dezelfde ochtend gelegd – en dat proeft u!

Ontdek meer!

DE EIEREN UIT VREELAND ZIJN GEGARANDEERD VERSER DAN VERS!

– Kippenboer Jan

BRUNCH: INSPIRATIE VOOR EEN TAFEL VOL MET VERLEIDING!

Citrussalade met rozemarijn, honing en burrata door Miljuschka

Citrussalade met rozemarijn, honing en burrata door Miljuschka

Van: Pasen

Bekijk het gerecht

...

Doperwtensoep met chorizo crumble en burrata

Club sandwich met gerookte Simmentaler ribeye en oplegkaas

Tarte tatin van rabarber door Miljuschka

Croque monsieur met gruyère en Baambrugs big ham

Huisgemaakte makreelsalade

Bieten galette met chèvre buche

Gasconne gehaktbrood met salie en spek

Bieten gravad lax met dragon en dille

Vijgentaartjes met mascarpone en Acacia honing

Rosbief met remoulade en venkelsalade

Rabarber amandel cake

Gegrilde witlof met uienjam en burrata door Miljuschka

Mozzarella met ansjovis en rode lof

Clementine ricotta taartjes

Romige paddenstoelen op toast met krokante salie en gepocheerd ei

Doyenne du Comice Tarte Tatin met crème crue

Bruschetta met burrata en paddenstoelen

Kwarteleitjes met radijsjes en kruidenzout

Bruschetta met burrata en paddenstoelen

Courgette carpaccio met Chevre Buche en rucola

Crostini met wilde spinazie, burrata en ansjovis

Bekijk meer recepten

MAAK JE PAASFEEST COMPLEET

Met liefde, vakmanschap en passie gemaakt!

Diner: Pasen is bij uitstek een moment om lekker samen te tafelen

Kamper lamsrack met kruidenkorst en lente groenten met burrata

Kamper lamsrack met kruidenkorst en lente groenten met burrata

Van: Pasen

Bekijk het gerecht

...

Lamsrack met asperges en gebakken aardappeltjes door Miljuschka

Gegratineerde asperges met Baambrugs Big achterham

Rode biet ravioli met salieboter

Lamszadelkoteletten met honing, tijm en gegrilde groene asperges

Lamsrack met rabarbercompote

In de pan gebakken Kamper lam gigot

Radicchio ravioli met gorgonzola

Citroenrisotto met Mascarpone, doperwten, tuinbonen en asperges

Bekijk meer recepten

SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD

Het lekkerste voor Pasen

RENÉ SCHRAMA - LAMS- EN SCHAPENBOER

Tegenover de Marché ligt een idyllisch boerderijtje. Het is bereikbaar met een pontje, en op de dijk staan schapen en lammeren rustig te grazen. Op deze bijzondere plek woont lams- en schapenboer René Schrama met zijn vrouw Susan. We vroegen hem naar zijn verhaal, en waarom zijn lamsvlees zo heerlijk smaakt. “Ik ben een boerenzoon, en heb altijd specifieke interesse gehad in schapen. Ik vind het een heel vriendelijk dier – we begrijpen elkaar gewoon. Mijn vader en broer werkten vooral met koeien, maar het was voor mij al snel duidelijk dat ik ooit schapen zou gaan houden. In eerste instantie waren dat er slechts tien bij mijn huis. Ik werkte toen nog als verpleger. Maar toen de stallen van mijn broer in Amsterdam Zuidoost vrij kwamen ben ik daar met mijn andere broer op grotere schaal schapen gaan houden. Er is daar een recreatiegebied met agrarische bestemming, dus nu pachten we zo’n 20 hectare van Groengebied Amstelland. Daar staan ongeveer 225 schapen en lammetjes. Zodra het mooi weer is gaan de dieren naar buiten. Daar hebben ze alle ruimte om te grazen en vrij rond te lopen. Ik kruis graag Swifter met Texelaar schapen. De lammeren die hieruit voorkomen worden ook wel Kamper lammetjes genoemd. Dit zijn mooie vleeslammeren met een goede vetbedekking. Het meest bijzondere van mijn vak vind ik het buitenzijn, en de vrijheid. Niemand die je vertelt wat je moet doen. En natuurlijk het contact met de dieren – daar draait het uiteindelijk om!”

Ontdek onze lamsselectie