Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

PAASBEST MET
LINDENHOFF

Geniet van een ambachtelijk boerenontbijt
Vier het voorjaar met verrukkelijke specials
Thuis aan de paastafel, als in een restaurant

VIER PASEN ALS IN EEN RESTAURANT

Pasen is pas compleet met een kakelvers eitje – maar wij hebben nog veel meer lekkers voor u! Ga samen aan tafel en vier het voorjaar met een uitgebreid boerenontbijt, een bourgondische brunch en een speciaal diner met de gerechten van onze slager Nathan. Ontdek onze verrukkelijke recepten of kies voor een Paasbox om de keuken mee in te duiken – vol met knapperig brood van de beste bakkers, sappige sinaasappels om te persen, gerijpte kazen, madeleines met advocaat van chef Auke Blom en nog veel meer! Zo kunt u met twee of vier personen genieten aan een rijkelijk gedekte paastafel!

Special | Lindenhoff Paasontbijt Box

Een uitgebreid en ambachtelijk paasontbijt voor 4 personen
Lindenhoff paasontbijt
4
personen

Uitverkocht

Maak Pasen compleet met een kakelvers eitje - ga voor een verrukkelijk voorjaar en start uw dag goed met ons ontbijt!

meer info
De perfecte basis voor een feestelijk ontbijt
Vul aan met uw favoriete producten
Exclusief thuisbezorgd op 2 april of 3 april

Special | Lindenhoff Paasbrunch box

Een compleet bourgondische Paasbrunch voor 4 personen
Lindenhoff Paasbrunch
4
personen

Uitverkocht

Pak uit met een paastafel vol lekkers - geniet samen van ambachtelijke ingrediënten voor een bourgondische brunch!

meer info
Met veel zorg en liefde voor u samengesteld
Alle ingrediënten voor een bourgondische brunch
Exclusief bezorgd voor Pasen op 2 en 3 april

Special | Paasei Box

4 personen
4
personen

Uitverkocht

Duik de keuken in met zalige zalm bij romige roereieren, dip een knapperig soldaatje in oeufs en cocotte en smul van een zoete pannenkoek uit de oven met vers fruit.

meer info
Roerei met gerookte zalm
Oeufs en cocotte
Dutch baby pancake met fruit

ONTBIJT | GENIET VAN EEN UITGEBREID PAASONTBIJT

Dutch baby pancake met fruit

Dutch baby pancake met fruit

Van: Pasen

Bekijk het gerecht

...

Pain perdu van brioche met hazelnoten en chocolade

Ontbijt club sandwich op brioche

Soufflé kruidenomelet met gerookte zalm

Gevulde eieren met Baambrugs big spek

Gepocheerde eieren

Brioche broodpudding met crème crue

Oeufs en cocotte

Eggs Benedict met Kamper lamsham

Havermout met kwark, vers fruit en pindakaas

Roerei

Truffelomelet

Kwarteleitjes met radijsjes en kruidenzout

Huisgemaakte makreelsalade

Slow smoked pastrami sandwich met mierikswortelcrème

Club sandwich met gerookte Simmentaler ribeye en oplegkaas

Appel-cranberry crumble met clotted cream

Croque monsieur met Baambrugs big ham

Doyenne du Comice Tarte Tatin met crème crue

Bekijk meer recepten

EEN GOED BEGIN VAN DE DAG!

Geniet van onze verse, ambachtelijke ingrediënten!

DAGVERSE EIEREN VAN KIPPENBOER CORRY EN JAN

DAGVERSE EIEREN VAN KIPPENBOER CORRY EN JAN

Onze kakelverse eitjes smaken niet voor niets zo lekker! Ze komen uit het pittoreske Vreeland, waar Corry en Jan al sinds 2000 kippen en koeien houden op hun boerderij. De kippen beschikken over een overdekte uitloop en 12 hectare grond waar ze in de zomer lekker buiten kunnen scharrelen. Daarnaast krijgen ze de beste kwaliteit voer en extra kalk voor sterke eierenschalen. En het belangrijkste – de eieren van Jans kippen zijn verser dan vers. De eieren met A-kwaliteit die hij levert, zijn namelijke dezelfde ochtend gelegd – en dat proeft u!

Ontdek meer!

DE EIEREN UIT VREELAND ZIJN GEGARANDEERD VERSER DAN VERS!

– Kippenboer Jan

BRUNCH | INSPIRATIE VOOR EEN BOURGONDISCHE BRUNCH

Salade van groene asperges, artisjokharten en burrata

Salade van groene asperges, artisjokharten en burrata

Van: Pasen

Bekijk het gerecht

...

Club sandwich met gerookte Simmentaler ribeye en oplegkaas

Groene aspergesoep met zuurdesem croutons, lamsham en kervel

Gevulde eieren met Baambrugs big spek

Bieten gravad lax met dragon en dille

Croque monsieur met Baambrugs big ham

Huisgemaakte makreelsalade

Aardappelmousseline met epoisses en krokant gebakken boerenkool

Bieten galette met chèvre buche

Gasconne gehaktbrood met salie en spek

Vijgentaartjes met mascarpone en Acacia honing

Rosbief met remoulade en venkelsalade

Rabarber amandel cake

Pastinaaksoep met knoflookbrood

Mozzarella met ansjovis en rode lof

Clementine ricotta taartjes

Romige paddenstoelen op toast met krokante salie en gepocheerd ei

Doyenne du Comice Tarte Tatin met crème crue

Kwarteleitjes met radijsjes en kruidenzout

Courgette carpaccio met Chevre Buche en rucola

Crostini met wilde spinazie, burrata en ansjovis

Pompoensoep met salie en knoflookcroutons van zuurdesem

Komkommer gazpacho met dille en gerookte zalm

Wilde spinazie omelet met gekonfijte tomaatjes

Regenboog coleslaw met romige walnoten dressing

Ontbijt club sandwich op brioche

Zalm met basilicumolie

Boerenkoolsalade met spekjes en croutons

Geroosterde bieten met geitenkaascrème en gehakte hazelnoten

Rosbief met remoulade en venkelsalade

Shakshuka met feta en verse kruiden

Bieten galette met chèvre buche

Zoete mini pompoen met ricotta

Vijgentaartjes met mascarpone en Acacia honing

Citrussalade met rozemarijn, honing en burrata door Miljuschka

Rillettes van warm gerookte zalm

Gegrilde witlof met uienjam en burrata door Miljuschka

Bekijk meer recepten

MAAK JE PAASFEEST COMPLEET

Met liefde, vakmanschap en passie gemaakt!

Diner | Vier het voorjaar en ga samen aan tafel als in een restaurant

Kamper lamsrack met kruidenkorst en lente groenten met burrata

Kamper lamsrack met kruidenkorst en lente groenten met burrata

Van: Pasen

Bekijk het gerecht

...

Rode bietenravioli van Leonardo Pacenti met salieboter en Parmezaan

Citroenrisotto met Mascarpone, doperwten, tuinbonen en asperges

Lamsbout met tijm en geroosterde worteltjes

Lamszadelkoteletten met honing, tijm en gegrilde groene asperges

Salade van groene asperges, artisjokharten en burrata

Lamsrack met asperges en gebakken aardappeltjes door Miljuschka

Groene aspergesoep met zuurdesem croutons, lamsham en kervel

Pasen

Confit de canard met spitskool en krokante aardappels

Hele poulet noir uit de oven

Klassieke steak tartare

Radicchio ravioli met gorgonzola

Gemarineerde Kamper lamszadel met lentestamppot

Groene shakshuka met spinazie en spitskool

Pastinaaksoep met knoflookbrood

langzaam gegaarde ribeye met friet, dragon mayonaise en een frisse salade

Gegratineerde uiensoep met Gruyère

Gegrilde kip met Romanesco kool

Zoete uientortilla met geitenkaas

In de pan gebakken Kamper lam gigot

Lamsrack met rabarbercompote

Gegratineerde asperges met Baambrugs Big achterham

Weekendgerecht | Bavette met paddenstoelen en hasselback aardappelen

Gasconne kalfsbiefstuk met gratin dauphinoise

Bekijk meer recepten

SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD

Het lekkerste van Lindenhoff voor Pasen

VIER PASEN MET
LINDENHOFF

Geniet van een ambachtelijk boerenontbijt
Vier het voorjaar met verrukkelijke specials
Thuis aan de paastafel, als in een restaurant

Ontdek Paasspecials

Zoet voor Pasen

Iets zoet mag natuurlijk niet ontbreken op de Paastafel

RENÉ SCHRAMA - LAMS- EN SCHAPENBOER

We vroegen hem naar zijn verhaal, en waarom zijn lamsvlees zo heerlijk smaakt.

RENÉ SCHRAMA - LAMS- EN SCHAPENBOER

Tegenover de Marché ligt een idyllisch boerderijtje. Het is bereikbaar met een pontje, en op de dijk staan schapen en lammeren rustig te grazen. Op deze bijzondere plek woont lams- en schapenboer René Schrama met zijn vrouw Susan. We vroegen hem naar zijn verhaal, en waarom zijn lamsvlees zo heerlijk smaakt. “Ik ben een boerenzoon, en heb altijd specifieke interesse gehad in schapen. Ik vind het een heel vriendelijk dier – we begrijpen elkaar gewoon. Mijn vader en broer werkten vooral met koeien, maar het was voor mij al snel duidelijk dat ik ooit schapen zou gaan houden. In eerste instantie waren dat er slechts tien bij mijn huis. Ik werkte toen nog als verpleger. Maar toen de stallen van mijn broer in Amsterdam Zuidoost vrij kwamen ben ik daar met mijn andere broer op grotere schaal schapen gaan houden. Er is daar een recreatiegebied met agrarische bestemming, dus nu pachten we zo’n 20 hectare van Groengebied Amstelland. Daar staan ongeveer 225 schapen en lammetjes. Zodra het mooi weer is gaan de dieren naar buiten. Daar hebben ze alle ruimte om te grazen en vrij rond te lopen. Ik kruis graag Swifter met Texelaar schapen. De lammeren die hieruit voorkomen worden ook wel Kamper lammetjes genoemd. Dit zijn mooie vleeslammeren met een goede vetbedekking. Het meest bijzondere van mijn vak vind ik het buitenzijn, en de vrijheid. Niemand die je vertelt wat je moet doen. En natuurlijk het contact met de dieren – daar draait het uiteindelijk om!”

Ontdek onze lamsselectie