VIER PASEN ALS IN EEN RESTAURANT
Pasen is pas compleet met een kakelvers eitje – maar wij hebben nog veel meer lekkers voor u! Ga samen aan tafel en vier het voorjaar met een uitgebreid boerenontbijt, een bourgondische brunch en een speciaal diner met de gerechten van onze slager Nathan. Ontdek onze verrukkelijke recepten of kies voor een Paasbox om de keuken mee in te duiken – vol met knapperig brood van de beste bakkers, sappige sinaasappels om te persen, gerijpte kazen, madeleines met advocaat van chef Auke Blom en nog veel meer! Zo kunt u met twee of vier personen genieten aan een rijkelijk gedekte paastafel!
Special | Lindenhoff Paasontbijt Box
Een uitgebreid en ambachtelijk paasontbijt voor 4 personen
personen
Uitverkocht
Maak Pasen compleet met een kakelvers eitje - ga voor een verrukkelijk voorjaar en start uw dag goed met ons ontbijt!
Special | Lindenhoff Paasbrunch box
Een compleet bourgondische Paasbrunch voor 4 personen
personen
Uitverkocht
Pak uit met een paastafel vol lekkers - geniet samen van ambachtelijke ingrediënten voor een bourgondische brunch!
Special | Paasei Box
4 personen
personen
Uitverkocht
Duik de keuken in met zalige zalm bij romige roereieren, dip een knapperig soldaatje in oeufs en cocotte en smul van een zoete pannenkoek uit de oven met vers fruit.
ONTBIJT | GENIET VAN EEN UITGEBREID PAASONTBIJT
EEN GOED BEGIN VAN DE DAG!
Geniet van onze verse, ambachtelijke ingrediënten!

DAGVERSE EIEREN VAN KIPPENBOER CORRY EN JAN
Onze kakelverse eitjes smaken niet voor niets zo lekker! Ze komen uit het pittoreske Vreeland, waar Corry en Jan al sinds 2000 kippen en koeien houden op hun boerderij. De kippen beschikken over een overdekte uitloop en 12 hectare grond waar ze in de zomer lekker buiten kunnen scharrelen. Daarnaast krijgen ze de beste kwaliteit voer en extra kalk voor sterke eierenschalen. En het belangrijkste – de eieren van Jans kippen zijn verser dan vers. De eieren met A-kwaliteit die hij levert, zijn namelijke dezelfde ochtend gelegd – en dat proeft u!
Ontdek meer!– Kippenboer Jan
BRUNCH | INSPIRATIE VOOR EEN BOURGONDISCHE BRUNCH
Salade van groene asperges, artisjokharten en burrata
Salade van groene asperges, artisjokharten en burrata
Van: Pasen
MAAK JE PAASFEEST COMPLEET
Met liefde, vakmanschap en passie gemaakt!
Diner | Vier het voorjaar en ga samen aan tafel als in een restaurant
Kamper lamsrack met kruidenkorst en lente groenten met burrata
Kamper lamsrack met kruidenkorst en lente groenten met burrata
Van: Pasen
SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD
Het lekkerste van Lindenhoff voor Pasen
Zoet voor Pasen
Iets zoet mag natuurlijk niet ontbreken op de Paastafel
RENÉ SCHRAMA - LAMS- EN SCHAPENBOER
We vroegen hem naar zijn verhaal, en waarom zijn lamsvlees zo heerlijk smaakt.

RENÉ SCHRAMA - LAMS- EN SCHAPENBOER
Tegenover de Marché ligt een idyllisch boerderijtje. Het is bereikbaar met een pontje, en op de dijk staan schapen en lammeren rustig te grazen. Op deze bijzondere plek woont lams- en schapenboer René Schrama met zijn vrouw Susan. We vroegen hem naar zijn verhaal, en waarom zijn lamsvlees zo heerlijk smaakt. “Ik ben een boerenzoon, en heb altijd specifieke interesse gehad in schapen. Ik vind het een heel vriendelijk dier – we begrijpen elkaar gewoon. Mijn vader en broer werkten vooral met koeien, maar het was voor mij al snel duidelijk dat ik ooit schapen zou gaan houden. In eerste instantie waren dat er slechts tien bij mijn huis. Ik werkte toen nog als verpleger. Maar toen de stallen van mijn broer in Amsterdam Zuidoost vrij kwamen ben ik daar met mijn andere broer op grotere schaal schapen gaan houden. Er is daar een recreatiegebied met agrarische bestemming, dus nu pachten we zo’n 20 hectare van Groengebied Amstelland. Daar staan ongeveer 225 schapen en lammetjes. Zodra het mooi weer is gaan de dieren naar buiten. Daar hebben ze alle ruimte om te grazen en vrij rond te lopen. Ik kruis graag Swifter met Texelaar schapen. De lammeren die hieruit voorkomen worden ook wel Kamper lammetjes genoemd. Dit zijn mooie vleeslammeren met een goede vetbedekking. Het meest bijzondere van mijn vak vind ik het buitenzijn, en de vrijheid. Niemand die je vertelt wat je moet doen. En natuurlijk het contact met de dieren – daar draait het uiteindelijk om!”
Ontdek onze lamsselectie