Pasen: thuis samen aan tafel
Dit jaar wordt Pasen net even iets anders – maar samen gaan we zorgen voor een geslaagd feest met familie: met een uitgebreid boerenontbijt, een luxe brunch of een fijn intiem diner. We hebben voor jullie 4 nieuwe Paasboxen met een compleet ontbijt of brunch voor 2 of 4 personen, een mooie verzameling heerlijke paasrecepten voor ontbijt, brunch en diner. Ontdek hier al het lekkers voor een rijkelijk gedekte tafel met Pasen!

ONTBIJT: MET DEZE RECEPTEN ZET U EEN HEERLIJK PAASONTBIJT OP TAFEL
EEN GOED BEGIN VAN DE DAG!
dat kan met onze verse ingrediënten!

DAGVERSE EIEREN VAN KIPPENBOER CORRY EN JAN
Onze eitjes smaken niet voor niets zo lekker! Ze komen uit het pittoreske Vreeland, waar Corry en Jan al sinds 2000 kippen en koeien houden op hun boerderij. De kippen beschikking over een overdekte uitloop en er is 12 hectare grond waar de kippen in de zomer lekker buiten kunnen lopen. Daarnaast krijgen ze de beste kwaliteit voer en extra kalk voor sterke eierenschalen. En het belangrijkste is; de eieren van Jan zijn verser dan vers. De eieren met A-kwaliteit die hij levert, zijn namelijke dezelfde ochtend gelegd – en dat proeft u!
Ontdek meer!– Kippenboer Jan
BRUNCH: INSPIRATIE VOOR EEN TAFEL VOL MET VERLEIDING!
Citrussalade met rozemarijn, honing en burrata door Miljuschka
Citrussalade met rozemarijn, honing en burrata door Miljuschka
Van: Pasen
MAAK JE PAASFEEST COMPLEET
Met liefde, vakmanschap en passie gemaakt!
Diner: Pasen is bij uitstek een moment om lekker samen te tafelen
Kamper lamsrack met kruidenkorst en lente groenten met burrata
Kamper lamsrack met kruidenkorst en lente groenten met burrata
Van: Pasen
SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD
Het lekkerste voor Pasen

RENÉ SCHRAMA - LAMS- EN SCHAPENBOER
Tegenover de Marché ligt een idyllisch boerderijtje. Het is bereikbaar met een pontje, en op de dijk staan schapen en lammeren rustig te grazen. Op deze bijzondere plek woont lams- en schapenboer René Schrama met zijn vrouw Susan. We vroegen hem naar zijn verhaal, en waarom zijn lamsvlees zo heerlijk smaakt. “Ik ben een boerenzoon, en heb altijd specifieke interesse gehad in schapen. Ik vind het een heel vriendelijk dier – we begrijpen elkaar gewoon. Mijn vader en broer werkten vooral met koeien, maar het was voor mij al snel duidelijk dat ik ooit schapen zou gaan houden. In eerste instantie waren dat er slechts tien bij mijn huis. Ik werkte toen nog als verpleger. Maar toen de stallen van mijn broer in Amsterdam Zuidoost vrij kwamen ben ik daar met mijn andere broer op grotere schaal schapen gaan houden. Er is daar een recreatiegebied met agrarische bestemming, dus nu pachten we zo’n 20 hectare van Groengebied Amstelland. Daar staan ongeveer 225 schapen en lammetjes. Zodra het mooi weer is gaan de dieren naar buiten. Daar hebben ze alle ruimte om te grazen en vrij rond te lopen. Ik kruis graag Swifter met Texelaar schapen. De lammeren die hieruit voorkomen worden ook wel Kamper lammetjes genoemd. Dit zijn mooie vleeslammeren met een goede vetbedekking. Het meest bijzondere van mijn vak vind ik het buitenzijn, en de vrijheid. Niemand die je vertelt wat je moet doen. En natuurlijk het contact met de dieren – daar draait het uiteindelijk om!”
Ontdek onze lamsselectie