WE GAAN AAN DE SLAG!
Het is bijna zover! U gaat deze kerst aan tafel met restaurant De Kas. De ingrediënten zijn bijna naar u onderweg mét natuurlijk de recepten van chef Jos Timmer. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hebben de chefs van restaurant De Kas al veel voor u bereid. Voordat u thuis aan tafel, mag u nog even de keuken in deuken. Hieronder vindt u alvast alle (digitale) recepten, welke ingrediënten u zelf nog in huis haalf of uit uw voorraadkast haalt, een overzicht van de mis en place en veel handige tips van onze kerstchef Jos Timmer. Zo houdt u tijdens het diner tijd over om te genieten en proosten met uw gasten! Bon appétit!
DEZE KERST OP HET MENU
Lindenhoff x restaurant de Kas | Amuses box
Voorraadkast: Olijfolie, zout en peper
Bekijk het recept
Lindenhoff x restaurant de Kas | Geroosterde biet met burrata radicchio en bergamot dressing
Voorraadkast: U hoeft hiervoor niks in huis te halen!
Bekijk het recept
Lindenhoff x restaurant de Kas | Gebakken paddenstoelen in bouillon met brioche en gepocheerd ei
Voorraadkast: azijn, olijfolie, zonnebloemolie
Bekijk het recept
Lindenhoff x restaurant de Kas | Gepofte knolselderij met zwarte knoflook crème, gerookte beurre blanc en twee bijgerechten
Voorraadkast: olijfolie, azijn, zonnebloemolie, worcestersaus
Bekijk het recept
Lindenhoff x restaurant de Kas | Langzaam voorgegaarde runderwang met boerenkool en ndujaboter en twee bijgerechten
Voorraadkast: zonnebloemolie, worcestersaus
Bekijk het recept
Lindenhoff x restaurant de Kas | Topinambour crème patissière, espresso, pindacrumble en karamelsaus met ijs
Voorraadkast: roomijs of sorbertijs naar keuze; bijvoorbeeld vanille, karamel of noten
Bekijk het recept
Lindenhoff x restaurant de Kas | Zachte geitenkaas met doyenne du comice peer, Texelse oude geitenkaas en citroen
Voorraadkast: Pane carasau (carta di Musica) of flinterdunne crackers
Bekijk het recept



