Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

LINDENHOFF X ABN AMRO MeesPierson

Alstublieft! Speciaal voor u als ABN AMRO MeesPierson klant
Twee privileges in samenwerking met Lindenhoff!
Thuis aan tafel als in een restaurant

LINDENHOFF X ABN AMRO MeesPierson

Welkom in de webwinkel van Lindenhoff! Thuis aan tafel als in een restaurant? Dat kan met de ingrediënten van Lindenhoff. Ontdek de mooiste stukken vlees van oorspronkelijke rassen zoals de Gasconne runderen van de eigen boerderij, wild & gevogelte, rauwmelkse kazen, groenten uit de volle grond, verse vis en de verrukkelijkste delicatessen van olijfolie tot vers afgebakken brood. Exclusief voor u als Private Banking Klant van het PriFi – Privilege programma heeft ABN AMRO MeesPierson samen met Lindenhoff voor u privileges samengesteld!

GRATIS KOFFIE MET HUISGEMAAKTE APPELTAART

GRATIS KOFFIE MET HUISGEMAAKTE APPELTAART

Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Amsterdam in het pittoreske Baambrugge ligt een bijzondere plek verscholen; de Lindenhoff Marché! In onze boerenmarkt bent u welkom van donderdag t/m zaterdag voor de mooiste authentieke producten rechtstreeks van de boerderij. Kom langs en ontdek de lekkerste producten van het seizoen, laat uw vlees vers afsnijden door onze slagers, proef de selectie boerenkazen van de Kaasmeester, neem een kijkje op de boerderij en geniet van een kop koffie met huisgemaakte taart in onze Tuinkamer.

  • U krijgt als klant van ABN AMRO MeesPierson op vertoon van het Prifi logo in de app een heerlijk gratis kopje koffie mét huisgemaakte appeltaart in de tuinkamer van de boerderijwinkel van Lindenhoff in Baambrugge
  • Komt u met zijn tweeën? Dan staat de koffie en taart natuurlijk voor u allebei klaar
  • Kom naar de Marché van donderdag t/m zaterdag op de Rijksstraatweg 21 in Baambrugge
BESTEL ONLINE EN KRIJG EEN VERRASSING CADEAU

BESTEL ONLINE EN KRIJG EEN VERRASSING CADEAU

Ieder product in het assortiment van Lindenhoff is geselecteerd omdat het de best smakende is in zijn soort. De overtuiging stelt dat die beste smaak altijd voortkomt uit productiemethoden die dicht bij de natuur blijven en waarin het welzijn van mens, dier en aarde centraal staat. De beste smaak is daardoor ook altijd smaak zoals de natuur het bedoeld heeft: authentieke smaak. In de Lindenhoff webwinkel kunt u kiezen uit meer dan 900 prachtige producten!

  • Wanneer u als klant van ABN AMRO MeesPierson een bestelling plaatst in de webwinkel van Lindenhoff – ontvangt u een culinaire verrassing cadeau!
  • Vanaf €45 kunt u ervoor kiezen om uw boodschappen thuis te laten bezorgen. Besteedt u €150? Dan is de bezorging gratis! Gelukkig heeft Lindenhoff genoeg mooie authentieke boerenproducten om uit te kiezen!
  • Van donderdag tot en met zaterdag kun u ook uw bestelling zonder minimum bedrag ophalen bij onze Marché in Baambrugge.
  • Voer bij het afrekenen de code MeesPierson in – dan wordt uw cadeau automatisch toegevoegd aan uw bestelling