Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

BESTEL UW LINDENHOFF BOX!

Thuis aan tafel als in een restaurant! Met een Lindenhoff Box heeft u in één keer de beste weekboodschappen in huis of alle ingrediënten om een speciaal moment te vieren. En geef ‘ns een box cadeau! Wij bezorgen ze gekoeld op elk gewenst adres.

Aan tafel met 4 personen

Lindenhoff Paasontbijt Box

BEKIJK BOX
--.--
Ga uitgebreid brunchen met 4 personen

Lindenhoff Paasbrunch Box

BEKIJK BOX
--.--
Sorry, dit product is niet beschikbaar
Dek de tafel voor 4 personen

Lindenhoff High Tea Box

BEKIJK BOX
--.--
Sorry, dit product is niet beschikbaar
--.--
Hier maakt u vier mensen mee blij!

Lindenhoff Eggs Benedict Box

BEKIJK BOX
--.--
4 personen
--.--
3 kg
Ruim 3 kg verse groenten van het seizoen

Lindenhoff Groente Box

BEKIJK BOX
--.--
6 kg
Ruim 6 kg seizoensproducten uit de volle grond

Lindenhoff Groente & Fruit Box

BEKIJK BOX
--.--
4 kg
Ruim 4 kg van het lekkerste seizoensfruit

Lindenhoff Fruit Box

BEKIJK BOX
--.--
Sorry, dit product is niet beschikbaar
borrelen met 4 personen of meer

Lindenhoff Borrelbox

BEKIJK BOX
--.--
Sorry, dit product is niet beschikbaar
--.--
Sorry, dit product is niet beschikbaar
--.--
--.--
Sorry, dit product is niet beschikbaar
--.--
3 stuks
Een selectie van 3 kazen à 100 gram

Lindenhoff Kaasplateau Box | 3 kazen

BEKIJK BOX
--.--
5 stuks
Een selectie van 5 kazen à 100 gram

Lindenhoff Kaasplateau Box | 5 kazen

BEKIJK BOX
--.--
4.7

400 reviews sinds aanmelding
bij Google Klantenreviews

Klantenbeoordeling:
Heerlijke producten
Heerlijke producten, die nog beter van pas kwamen dan voorzien omdat ik COVID kreeg en nu voor 4 dagen heerlijk eten voor mij in isolatie heb.
Klantenbeoordeling:
Superkwaliteit vers en lekker
Top, heerlijke mand vol groente en fruit. Superkwaliteit vers en lekker. Ook box vlees erbij genomen… ik val in herhaling Top.
Klantenbeoordeling:
Very happy with the quality of food
I usually order a veggie & fruit box and recently the “boodschappen” box, sometimes some extras and I enjoy to order something local with a seasonal focus and animal welfare in mind. It inspires me to cook different food and i like the huge amount of choices I have.
Klantenbeoordeling:
Prachtige kwaliteit en goede service
Prachtige kwaliteit en goede service. Daar word je blij van. Ook aan te raden om cadeau te doen. Of met een pakket bij iemand op visite te gaan.
Klantenbeoordeling:
voortreffelijke bezorgservice
Kwalitatief uitstekende (en vaak ook unieke) producten. Meer dan voortreffelijke bezorgservice. Kortom, ik ben een heel tevreden klant.
Klantenbeoordeling:
Altijd weer beter dan verwacht!
Altijd weer beter dan verwacht!

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hieronder vindt u de meestgestelde vragen over het plaatsen van een bestelling in onze webwinkel. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Mail dan gerust naar thuis@lindenhoff.nl.

Wordt mijn box op maat gemaakt?

Uw box wordt speciaal voor u klaargemaakt: een bestelling op maat gemaakt, zoals wij het noemen. Het vlees dat u bij ons bestelt wordt dus vers door onze slagers voor u afgesneden, die elke ochtend al om 04:00 beginnen. Ook onze andere producten worden speciaal voor u elke dag geselecteerd en ingepakt. Wij werken niet met een voorverpakt assortiment.

Hoe wordt mijn box geleverd?


Uw box wordt altijd gekoeld geleverddoor heel Nederland. Vers vlees wordt na het versnijden direct vacuüm verpakt. Gesneden vleeswaren worden verpakt in een kunststof schaaltje en geseald met luchtdicht folie – zo blijven ze mooi vers. Kaas wordt na het versnijden in speciaal kaaspapier gevouwen. Ook onze groenten en fruit zijn nooit voorverpakt. Sterker nog, we proberen hier verpakking zoveel mogelijk te vermijden, omdat dit zowel het milieu als het product ten goede komt. U ontvangt onze authentieke producten in een papieren Lindenhoff tas of kartonnen doos. Uw bestelling wordt altijd gekoeld geleverd. Onze chauffeurs rijden in gekoelde bussen of op een gekoelde bakfiets zodat de producten vers zijn bij ontvangst!

 

Is het mogelijk om alleen een box te bestellen?

Wij bezorgen uw bestelling met liefde thuis door heel Nederland! Om zo duurzaam mogelijk met ons transport om te springen hanteren wij hiervoor een minimum orderbedrag van 45 euro. Sommige boxen bereiken dit orderbedrag en kunt u dus gewoon los bestellen. Boxen met een lagere prijs kunt u thuis laten bezorgen door ze te combineren met een andere box, of een paar authentieke producten uit onze webwinkel uit te zoeken. Wilt u uw box ophalen bij onze Marché in Baambrugge, dan geldt er geen minimum orderbedrag en zijn er geen bezorgkosten.

Wat zijn de bezorgkosten en waar leveren jullie?

Voor 5.95 euro bezorgen wij de mooiste boerenproducten door heel Nederland* gekoeld bij u thuis! Binnen de ring van Amsterdam worden de bestellingen bezorgd met TringTring fietskoeriers, buiten de ring van Amsterdam rijden wij met onze eigen Lindenhoff busjes en werken we samen met Leen Menken. Op dit moment kunt u helaas niet kiezen voor een kleiner bezorgvenster. Als u uw bestelling ophaalt bij onze Marché in Baambrugge betaalt u uiteraard geen bezorgkosten.

*We bezorgen helaas (nog) niet op de Waddeneilanden

andere veelgestelde vragen