Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

KERSTDINER MET
AUTHENTIEKE SMAAK

Geniet samen van een exclusief kerstmenu
Feestelijke recepten van de beste kwaliteit
Ontspannen aan tafel, als in een restaurant

Lindenhoff kerstmenu

Lindenhoff zet het beste van het beste op tafel tijdens de feestdagen! Bestel het exclusieve Lindenhoff kerstmenu of ga voor het heerlijke diner van restaurant As en tover drie voortreffelijke gangen op tafel. Laat de kerst maar komen – eet smakelijk!

Lindenhoff Kerstmenu

4 personen
3-gangen
kerstdiner

Uitverkocht

Met ons kerstmenu serveert u dé drie populairste gerechten van Lindenhoff met authentieke smaak - dat wordt genieten!  

meer info
Carpaccio van geroosterde biet met chèvre mothais AOP
Wildzwijnrollade met gekarameliseerde appeltjes
Boerentrifle met kweepeer, frambozen en brownie

Feestmenu restaurant As

4 personen
3-gangen
kerstdiner

Uitverkocht

Thuis aan tafel, als in restaurant As in Amsterdam. Geniet van de feestelijke gerechten van chef Luuk Langendijk. We komen de boodschappen brengen op 30 of 31 december

meer info
Gepofte knolselderij met lardo en walnoot
Perfect gegaarde kalfsnek, spitskool & gerookte krieltjes
Gepocheerde peer met sabayon en koffiegranité

Ontdek het Lindenhoff kerstmenu!

Zonder gedoe aan het kerstdiner dit jaar en samen volop genieten?  De verse ingrediënten bezorgen we inclusief handige recepten bij u thuis. Zo hoeft u alleen nog de stappen te volgen en kunt u met minimale inspanning maximaal ontspannen!

Carpaccio van geroosterde biet met Chèvre Mothais AOP

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

Wildzwijnrollade met gekaramelliseerde appeltjes

Bereidingstijd

180 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

Boerentrifle met peer, frambozen en brownie van Waldo

Bereidingstijd

60 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

Ontdek het Lindenhoff x restaurant As kerstmenu

Deze kerst bent u de chef in uw eigen keuken en gaat u thuis aan tafel, als in restaurant As in Amsterdam! Geniet van drie feestelijke gerechten die chef Luuk Langendijk voor u heeft geselecteerd en verras je dierbaren met een culinaire ervaring!

Gepofte knolselderij met lardo en walnoot

Bereidingstijd

110 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

Perfect gegaarde kalfsnek met spitskool en gerookte krieltjes

Bereidingstijd

60 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

Gepocheerde peer met sabayon en koffiegranité

Bereidingstijd

40 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ONTSPANNEN GENIETEN

Drie eenvoudige recepten met de beste, verse ingrediënten. Zo brengt u minder tijd in de keuken door en meer ontspannen aan tafel!

CHIC AAN TAFEL

..als in een restaurant! Verras uw dierbaren met een voortreffelijk drie gangendiner. Met deze toppers zet u een prachtig pronkstuk op tafel. 

VAKMANSCHAP &
PASSIE

Geproduceerd met passie en liefde. Geselecteerd, geportioneerd en gerijpt
met echt vakmanschap bij Lindenhoff!

ONBEZORGDE KERST

Wij hebben de beste recepten en ingrediënten voor u geselecteerd. U bestelt alles in één keer en wij bezorgen het vers en gekoeld thuis!

DICHT BIJ DE NATUUR

Wij werken met seizoensproducten. Groenten uit de volle grond, vlees van oorspronkelijke rassen en kazen met veel liefde gemaakt.

EEN BIJZONDER
KERSTFEEST

Geniet dit jaar thuis van de authentieke smaak van Lindenhoff en ga zonder gedoe heerlijk aan tafel. Wacht niet te lang, want wie wil dit niet!

FIJNE FEESTDAGEN

Ga samen onbezorgd aan tafel en geniet dit jaar van
een ontspannen kerstdiner. Wij bezorgen de beste
ingrediënten met 100% authentieke smaakgarantie!

VRAGEN OVER HET LINDENHOFF KERSTMENU

Hieronder vindt u vragen en antwoorden over het Lindenhoff Kerstmenu. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Mail dan gerust naar thuis@lindenhoff.nl of stuur ons een chatbericht via de oranje knop rechtsonder op het scherm!

HET KERSTMENU

Krijg ik ook recepten?

Natuurlijk! Deze ontvangt u op papier bij uw boodschappen én per e-mail. Zo heeft u het recept makkelijk bij de hand en kunt u ze bewaren om later nog eens te maken!

Kan ik zelf de gerechten kiezen?

De kerstmenu’s zijn door de chefs van Lindenhoff en door Luuk Langendijk samengesteld met de beste producten van het seizoen. U kunt dus niet kiezen welke gerechten er op het menu staan, maar deze bestaat per menu uit drie smakelijke gerechten, die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Kan ik ook voor 2 personen bestellen?

De chefs hebben het menu tot in de puntjes uitgewerkt voor vier personen om kwaliteit te verzekeren. Gaat u met twee personen aan tafel? Dan heeft u meer dan genoeg voor nog een diner! En wanneer u met zes personen bent, raden wij u aan om het menu twee keer te bestellen, zo heeft u ruim voldoende – of één keer wanneer u met kinderen of kleine eters bent. Eet smakelijk!

Kan ik ook voor 6 personen bestellen?

De chefs hebben het menu tot in de puntjes uitgewerkt voor vier personen om kwaliteit te verzekeren. Gaat u met 6 personen aan tafel? Raden wij u aan om het menu twee keer te bestellen, zo heeft u ruim voldoende – of één keer wanneer u met kinderen of kleine eters bent. Eet smakelijk!

PRODUCTEN

Zijn de producten vers?

Het kerstmenu wordt speciaal voor u klaargemaakt. Een bestelling op maat gemaakt, zoals wij het noemen. Het vlees dat u bij ons bestelt, wordt dus dagelijks vers door onze slagers voor u afgesneden. Ook onze andere producten worden speciaal voor u geselecteerd en ingepakt. Wij werken niet met een voorverpakt assortiment.

Waar komen de ingrediënten vandaan?

Lindenhoff heeft als missie om zo duurzaam mogelijk te produceren, met aandacht voor plant, dier en aarde. Het rund-, schapen- en varkensvlees komt rechtstreeks van onze eigen boerderij in Baambrugge waar wij oorspronkelijke rassen houden. Voor alle andere producten werken wij samen met kleinschalige boeren, tuinders en telers en met ambachtelijke makers uit Nederland en Europa die zich laten sturen door de seizoenen.

BESTELLEN

Hoe ver van te voren moet ik bestellen?

U kunt het kerstmenu vanaf nu bestellen. Maar let op! op = op dus wacht niet te lang!

Kan ik nog meer producten bestellen?

Natuurlijk kan dat! Alleen niet in dezelfde bestelling als het kerstmenu. De kerstmenu’s worden met liefde ingepakt. Maar helaas hebben wij op de boerderij beperkt ruimte. Heeft u losse boodschappen nodig? Deze worden elders met evenveel liefde ingepakt en daarom vragen wij u deze apart te bestellen. Wanneer u het kerstmenu heeft besteld ontvangt u van ons een mail met een code voor gratis bezorging als u toch nog losse producten wilt bestellen.

Wanneer wordt het kerstmenu geleverd?

De boodschappen en recepten van het kerstmenu worden geleverd op dinsdag 22 december, woensdag 23 december of donderdag 24 december

BEZORGEN

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor slechts € 4.95 bezorgen wij de mooiste boerenproducten door (bijna) heel Nederland gekoeld bij u thuis!

Bezorgen jullie door heel Nederland?

Wij bezorgen uw bestelling met liefde thuis door heel Nederland, maar helaas nog niet op de Waddeneilanden.

Moet ik de hele dag thuisblijven om op mijn bestelling te wachten?

Tijdens het plaatsen van uw bestelling kiest u een tijdsvenster waarin wij uw bestelling komen bezorgen. Wanneer uw bestelling wordt bezorgd door onze eigen chauffeurs zijn wij helaas niet in staat om u een tijdsindicatie of track & trace link te sturen. Wordt uw bestelling bezorgd door Leen Menken, dan ontvangt u deze wél.Bent u bang om de bezorger mis te lopen? U kunt tijdens het afrekenen in het vakje ‘voorkeuren’ — of achteraf via thuis@lindenhoff.nl — aangeven waar de chauffeur de bestelling kan achterlaten indien u onverhoopt niet thuis bent: bijvoorbeeld onder een afdakje, of bij de buren.

Moet ik thuis zijn als de bezorger komt?

Ja, het liefst wel. Onze verse producten vinden het fijn om na ontvangst snel richting de koelkast te gaan. Onze chauffeur komen de ingrediënten in een gekoelde bus brengen. We rijden met onze eigen bussen rondom Amsterdam. Wanneer de chauffeur wegrijdt, ontvangt u een kleiner tijdsvenster. We zijn nog druk bezig om hier een dynamische track-and-trace voor te implementeren. In het centrum van Amsterdam komen de fietskoerier met een gekoelde bakfiets de bestelling brengen en ontvangt u een kleiner tijdsvenster wanneer ze bij u langs komen. Wordt uw bestelling met onze logistieke partner Leen Menken gebracht, dan ontvangt u de avond voor de levering een mail met een track-and-trace link kunt u de chauffeur in de gaten houden!

Kan ik iets doorgeven voor de bezorger?

Bent u bang om de bezorger mis te lopen? U kunt tijdens het afrekenen in het vakje ‘voorkeuren’ — of achteraf via thuis@lindenhoff.nl — aangeven waar de chauffeur de bestelling kan achterlaten indien u onverhoopt niet thuis bent: bijvoorbeeld onder een afdakje, of bij de buren.

Kan ik het kerstmenu op een andere dag ontvangen?

Dat is helaas niet mogelijk. Dit is een exclusief kerstmenu. Die we met veel liefde voor u inpakken en bezorgen op dinsdag 22 december, woensdag 23 december en donderdag 24 december.