Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Op het menu van 8 tot 15 juli

Op het menu van 1 tot 8 juli

Op het menu van 24 juni tot 1 juli

Op het menu van 17 tot 24 juni

Op het menu van 10 tot 17 juni

Op het menu van 3 juni tot 10 juni

Op het menu van 27 mei tot 3 juni

Op het menu van 20 mei tot 27 mei

Op het menu van 13 mei tot 20 mei

Op het menu van 6 mei tot 13 mei

Op het menu van 30 april tot 6 mei

Op het menu van 22 april tot 30 april

Op het menu van 16 tot 22 april

Op het menu van 8 april tot 15 april

Op het menu van 1 april tot 8 april

Op het menu van 25 maart tot 1 april

Op het menu van 18 tot 25 maart

Op het menu van 11 tot 18 maart

Op het menu van 4 tot 11 maart

Op het menu van 25 februari tot 4 maart

VOORRAADKAST

Het is heerlijk om de keuken in te duiken met een gevulde voorraadkast vol basisproducten van de beste kwaliteit en handige hulpjes, zodat u altijd aan tafel kunt als in een restaurant. Sommige ingrediënten maken bijna álles lekker en zijn fijn om in huis te hebben – deze hebben we voor u verzameld.

 

BESTEL VOORRAADKAST BOX

BEWAARDADVIES

Onze groentemannen, slagers, visboer en kaasmeester selecteren voor u de mooiste en meest verse ingrediënten. Om deze zo verrukkelijk mogelijk te houden, hebben wij een aantal bewaaradviezen voor u! Twijfelt u? Dan kun u in onze webwinkel bij de meeste ingrediënten meer informatie vinden of neem contact met ons op!

BUITEN DE KOELKAST

BUITEN DE KOELKAST

  • Tomaten groeien in een warmer klimaat en worden juist ‘t lekkerst als ze niet met kou in aanraking komen. Zo kunnen de zoete smaken goed rijpen! Om ze nog langer vers te houden, kun u ze het beste op de kop bewaren – met het kroontje naar beneden dus! Hetzelfde geldt voor citrusvruchten.
  • Aardappels kunt u het beste op een donkere, droge en koele plek bewaren. In een kast bijvoorbeeld, in een open papieren zak. Bewaar ze liever niet in de buurt van andere groenten of fruit. Zo voorkomt u uitlopers en kunt u lang van aardappels genieten!
GEROOKTE VIS

GEROOKTE VIS

  • Vooral wat vettere vis, zoals zalm, forel en makreel zijn geschikt om warm te roken. De vis wordt in korte tijd gerookt op een warme temperatuur, gemiddeld zo’n 90 °C. Hierdoor krijgt de vis die bekende, aromatische smaak én gaart al, maar blijft mals. Hierdoor is de vis iets langer te bewaren dan verse vis – van oudsher is roken een methode om te conserveren.
  • Bewaar gerookte vis in de gesloten verpakking, het liefst onderin de koelkast op ongeveer 4 °C
VERSE VIS

VERSE VIS

  • Eet verse vis het liefst op de dag van aankoop en anders zo snel mogelijk. Bewaar het in de tussentijd onderin de koelkast – daar is het ‘t koudst. Gaat u toch met iets anders aan tafel? Dep de vis dan goed droog met stevig keukenpapier en bewaar het in de vriezer!
  • Bewaar de vis in de gesloten verpakking, of pak het zelf in vershoudfolie. Zorg in elk geval dat het niet met andere ingrediënten in aanraking komt en het vrij blijft van vocht.