Op het menu van 8 tot 15 juli
Pappardelle met ricotta salata, kruidenpesto en spinazie
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptOp het menu van 1 tot 8 juli
Casarecce met Kamper lamsworst en geroosterde aubergine
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptKipburger met knoflookmayonaise en ingemaakte rode ui
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptGeroosterde broccolisoep met cheddar croutons
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptOp het menu van 24 juni tot 1 juli
Kippendijen met honing-mosterdmarinade, geroosterde wortels en aardappels met yoghurtdip
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptGegrilde groenten met mozzarella en zuurdesembrood
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptRomige risotto met lardo, rozemarijn en Parmezaanse kaas
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptOp het menu van 17 tot 24 juni
Kamper lamsburger met auberginesalade en verse muntsaus
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptFresine met gepofte courgette, munt en citroen
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptOp het menu van 10 tot 17 juni
Kippendijfilet met natuurrijst, gebakken bosui en salade
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptOp het menu van 3 juni tot 10 juni
Spaghetti met mosselen en pittige cherrytomatensaus
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptGasconne gehaktballen met aardappelpuree en spinazie
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptGeitenkaasfondue met krieltjes in spek en groene asperges
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptOp het menu van 27 mei tot 3 juni
Courgetteburger op brioche met yoghurtsaus en wortelsalade
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptBaambrugs big kotelet met panzanella en yoghurtdip
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptOp het menu van 20 mei tot 27 mei
Bavette met paddenstoelen en hasselback aardappelen
Voorraadkast: Olijfolie, mosterd, witte wijnazijn
Bekijk het receptOp het menu van 13 mei tot 20 mei
Fresine met geroosterde tomaten, courgette en Parmezaankoekjes
Voorraadkast: olijfolie, peper en zout
Bekijk het receptStaartstuk met langzaam geroosterde tomaten
Voorraadkast: olijfolie, peper en zout
Bekijk het receptOp het menu van 6 mei tot 13 mei
Zoete uientortilla met geitenkaas
Voorraadkast: Mosterd, honing, rode wijnazijn en olijfolie
Bekijk het receptKamper lamsworst met aardappelsalade en knapperige peterselie
Voorraadkast: mayonaise, mosterd, olijfolie, zout en peper
Bekijk het receptOp het menu van 30 april tot 6 mei
Entrecôte met knoflookrijst en komkommersalade
Voorraadkast: olijfolie, zout en peper
Bekijk het receptGeroosterde broccolisoep met cheddar croutons
Voorraadkast: olijfolie en groentebouillon
Bekijk het receptOp het menu van 22 april tot 30 april
Pizza met spianata picante, buffelmozzarella en Parmezaan
Voorraadkast: Olijfolie, Balsamico, zout en peper
Bekijk het receptOp het menu van 16 tot 22 april
Pangebakken coquilles met bloemkoolpuree en salsa verde
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptKamper lamsburger met auberginesalade en verse muntsaus
Van: Lindenhoff Recepten Box recepten
Bekijk het receptOp het menu van 8 april tot 15 april
Entrecôte met sjalotten en knolselderijpuree
Voorraadkast: Olijfolie, zout en peper
Bekijk het receptKippendijen met honing-mosterdmarinade, geroosterde wortels en aardappels met yoghurtdip
Voorraadkast: Olijfolie, mosterd en honing
Bekijk het receptOp het menu van 1 april tot 8 april
Confit de canard met spitskool en krokante aardappels
Voorraadkast: Olijfolie, peper, zout en mayonaise om te serveren
Bekijk het receptGegrilde groenten met mozzarella en zuurdesembrood
Voorraadkast: Olijfolie, peper, zout en Balsamico
Bekijk het receptOp het menu van 25 maart tot 1 april
Ravioli van Leonardo Pacenti met paddenstoelenmelange
Voorraadkast: olijfolie, zout en peper
Bekijk het receptKippendijfilet met natuurrijst, gebakken bosui en salade
Voorraadkast: olijfolie, zout en peper
Bekijk het receptLindenhoff burger met Roseval aardappeltjes en salade
Voorraadkast: olijfolie, mayonaise, witte wijnazijn | Optioneel: ketchup
Bekijk het receptOp het menu van 18 tot 25 maart
Stamppot met broccoli, zoete aardappel en Baambrugs big venkelworst
Voorraadkast: Mosterd, peper en zout
Bekijk het receptOp het menu van 11 tot 18 maart
Gebakken kabeljauw met citroen-botersaus en bietensalade
Voorraadkast: olijfolie, bloem en mosterd
Bekijk het receptCasarecce met Kamper lamsworst en geroosterde aubergine
Voorraadkast: olijfolie, witte wijn en (optioneel) 2 takjes bronze venkel
Bekijk het receptGegratineerde uiensoep met Gruyère
Voorraadkast: bloem, runderbouillon en (optioneel) cognac
Bekijk het receptOp het menu van 4 tot 11 maart
Preistamppot met kabeljauw in Sorrento citroen-botersaus
Voorraadkast: olijfolie, bloem
Bekijk het receptGasconne kalfsbiefstuk met bloemkool en krokante aardappels
Voorraadkast: olijfolie, zout en peper
Bekijk het receptOp het menu van 25 februari tot 4 maart
Staartstuk met langzaam geroosterde tomaten
Voorraadkast: olijfolie, zout en peper
Bekijk het receptPasta met broccoli, limoen, munt en hazelnoten
Voorraadkast: olijfolie, zout en peper
Bekijk het receptVOORRAADKAST
Het is heerlijk om de keuken in te duiken met een gevulde voorraadkast vol basisproducten van de beste kwaliteit en handige hulpjes, zodat u altijd aan tafel kunt als in een restaurant. Sommige ingrediënten maken bijna álles lekker en zijn fijn om in huis te hebben – deze hebben we voor u verzameld.
BESTEL VOORRAADKAST BOX
BEWAARDADVIES
Onze groentemannen, slagers, visboer en kaasmeester selecteren voor u de mooiste en meest verse ingrediënten. Om deze zo verrukkelijk mogelijk te houden, hebben wij een aantal bewaaradviezen voor u! Twijfelt u? Dan kun u in onze webwinkel bij de meeste ingrediënten meer informatie vinden of neem contact met ons op!

BUITEN DE KOELKAST

GEROOKTE VIS
