Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

BOXEN VOL
MET DE BESTE SMAAK

Elke week en goed gevulde koelkast voor twee
Samen aan tafel met drie smakelijke recepten
Met één druk op de knop, (over)morgen al in huis

IN ÉÉN KEER ALLES IN HUIS!

In ’t seizoen, smakelijk en makkelijk. Met de Lindenhoff Recepten en Boodschappen boxen kiest u voor gemak en de beste ingrediënten! Vandaag besteld is morgen of overmorgen al in huis. Dan heeft u met één druk op de knop een box vol boodschappen om de koelkast voor twee te vullen, of ga aan de slag met drie gerechten van onze chefs. Van zuivel tot vlees en de mooiste groenten en fruit – zo heeft u alle producten om thuis samen in eigen keuken aan de slag te gaan!

4,8

1.900 reviews sinds aanmelding
bij Google Klantenreviews

Klantenbeoordeling:
Ben helemaal tevreden, een super lekker week menu. Gelijk de volgende besteld. En een heerlijk voordeel, niet zoveel verpakking. Top
Klantenbeoordeling:
Fantastische kwaliteit! Levering verloopt zeer soepel. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de verwachte bezorgtijd en kunt de levering live volgen. Handig.
Klantenbeoordeling:
Ik vind het elke week weer een feest om mijn bestelling op te halen of te ontvangen. Het is een soort ritueel geworden om de lekkerste recepten uit te zoeken op de site van Lindenhoff of in mijn kookboeken. Soms eenvoudig, dan weer een uitdaging. Gisteren kalfstong klaargemaakt met gribichesaus. Simpel en Heerlijk!

BOODSCHAPPEN BOX
MET SMAAK

Úw smaak! Drie heerlijke gerechten met producten uit het seizoen, van de allerbeste kwaliteit. Altijd vers, zo van het land en duurzaam geproduceerd.

ONBEZORGD GENIETEN

Onze groentemannen, slagers en kaasmeesters selecteren uw boodschappen met veel zorg. En bezorgen? Dat doen we natuurlijk ook voor u!

VAKMANSCHAP &
PASSIE

Geproduceerd met passie en liefde. Geselecteerd, geportioneerd en gerijpt
met echt vakmanschap bij Lindenhoff!

VERRUKKELIJK & VERRASSEND

Ontdek elke week nieuwe gerechten. Makkelijk en smakelijk voor doordeweeks. En in het weekend thuis aan tafel, als in een restaurant!

DICHT BIJ DE NATUUR

Wij werken met seizoensproducten. Groenten uit de volle grond, vlees van oorspronkelijke rassen en kazen met veel liefde gemaakt.

ONTSPANNEN
AAN TAFEL

Geniet ook doordeweeks van de beste kwaliteit. Snel aan tafel en boordevol smaak. Al uw boodschappen in huis en zonder abonnement!

FAMILIE
FAVORIETEN

Bepaal met hoeveel personen u aan tafel gaat en kies samen van welke gerechten jullie allemaal zullen smullen! Da’s gezellig!

SLIM GEREGELD

Elke receptenbox is met zorg en de allerbeste
ingrediënten uit het seizoen samengesteld.
Met 100% authentieke smaakgarantie!

VRAGEN OVER DE LINDENHOFF MAALTIJDBOX

Hieronder vindt u vragen en antwoorden over het Lindenhoff weekmenu. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Mail dan gerust naar thuis@lindenhoff.nl of stuur ons een chatbericht via de oranje knop rechtsonder op het scherm!

DE MAALTIJDBOX

Zitten alle ingrediënten in de box?

Bijna allemaal – wanneer u een maaltijdbox bestelt, krijgt u van ons de meeste ingrediënten om de recepten klaar te maken – op wat producten na die u waarschijnlijk al in uw voorraadkast heeft. Denk aan olijfolie, azijn, honing, peper en zout. Mist u toch iets? Dan kunt u dit bij ons bestellen en leveren we het tegelijk met uw maaltijdbox! Start met een goede basis met onze voorraadkastbox!

Kan ik zelf kiezen met hoeveel personen ik aan tafel ga?

De Lindenhoff Maaltijdbox zit vol smaak én ingrediënten om met twee of vier (of acht, tien..) aan tafel te gaan. Bent u met z’n drieën? Dan is de maaltijdbox voor twee voldoende voor kleine eters. Of kies voor vier personen en smul een dag later nog eens – een luxe lunch bijvoorbeeld! En wilt u er helemaal zelf van smullen? Dan heeft u  met de tweepersoons box boodschappen voor de hele week! Bon appétit!

Waarom kan ik niet bestellen voor een oneven aantal personen?

Onze chefs hebben de recepten met veel liefde en nauwkeurigheid afgestemd op twee of vier personen. Daarnaast is het inpakken een redelijk complex proces, waarbij het voor nu nog lastig is om de hoeveelheden aan te passen. Dit is zeker iets dat we u in de toekomst willen bieden! Bent u tot die tijd met z’n drieën? Dan is de maaltijdbox voor twee voldoende voor kleine eters. Of kies voor vier personen en smul een dag later nog eens – een luxe lunch bijvoorbeeld! En wilt u er helemaal zelf van smullen? Dan heeft u  met de tweepersoons box boodschappen voor de hele week! Bon appétit!

Wat is een special?

Met de Lindenhoff Maaltijdbox kunt u genieten van drie of vier smakelijke, makkelijke maaltijden. Maar u kunt ook kiezen voor een special. Voor dit gerecht gaat u aan de slag met een iets luxer ingrediënt. Zo kunt u samen thuis aan tafel, als in een restaurant. Dit recept is vaak iets uitgebreider dan de andere recepten, gezellig dus om samen in de keuken aan de slag te gaan!

Is de maaltijdbox een abonnement?

Nee, de maaltijdbox is zonder abonnement te bestellen! Zo vaak en wanneer u zelf wilt met elke week keuze uit acht verschillende recepten. U hoeft zich dus niet aan- of af te melden om wekelijks te genieten van onze authentieke smaak. Het enige wat u hoeft te doen is de boodschappen vóór zondagavond te bestellen, zodat wij de ingrediënten de week daarop bij u thuis kunnen leveren!

Krijg ik ook recepten?

Ja, elke week stellen de Lindenhoff chefs een aantal nieuwe recepten samen. Deze ontvangt u op papier bij uw boodschappen én per e-mail. Zo heeft u het recept makkelijk bij de hand en kunt u ze bewaren om later nog eens te maken!

Kan ik zelf de gerechten kiezen?

Ja, dat kan zeker! De chefs van Lindenhoff stellen elke week acht nieuwe recepten samen met de beste producten van het seizoen. Ga voor de Lindenhoff selectie van de chefs of kies zelf drie of vier recepten. Vlees, vis of vega? U kunt variëren! Van eenvoudige familie favorieten tot lekker luxe – u bepaalt wat er op tafel komt! Ook kunt u kiezen of u een maaltijdbox voor 2 of 4 personen wilt.

Hebben jullie ook een volledige vega maaltijdbox?

Nee, misschien in de toekomst. Eerst willen we kijken hoe deze letterlijk en figuurlijk in de smaak vallen. Per week kunt u kiezen uit twee vegetarische gerechten – kies ze allebei en trakteer het derde gerecht aan iemand anders!

PRODUCTEN

Zijn de producten vers?

Ja, uw box wordt speciaal voor u klaargemaakt. Een bestelling op maat gemaakt, zoals wij het noemen. Het vlees dat u bij ons bestelt, wordt dus dagelijks vers door onze slagers voor u afgesneden. Ook onze andere producten worden speciaal voor u geselecteerd en ingepakt. Wij werken niet met een voorverpakt assortiment.

Waar komen de ingrediënten vandaan?

Lindenhoff heeft als missie om zo duurzaam mogelijk te produceren, met aandacht voor plant, dier en aarde. Het rund-, schapen- en varkensvlees komt rechtstreeks van onze eigen boerderij in Baambrugge waar wij oorspronkelijke rassen houden. Voor alle andere producten werken wij samen met kleinschalige boeren, tuinders en telers en met ambachtelijke makers uit Nederland en Europa die zich laten sturen door de seizoenen.

BESTELLEN

Hoe ver van tevoren moet ik bestellen?

De maaltijdbox bestelt twee tot anderhalf week vóór u ermee aan tafel wilt gaan om te genieten van een heerlijke doordeweekse maaltijd. Op de ze manier hebben onze groentemannen, slagers en kaasmeesters de tijd om de beste producten voor u te selecteren en in te pakken om bij u thuis te bezorgen.

Kan ik nog meer producten bestellen?

Natuurlijk kan dat! Deze worden wel apart van uw maaltijdbox geleverd. Dit betekent wel dat u dus ook voor een andere bezorgdag kunt kiezen!

Wanneer wordt de maaltijdbox geleverd?

De boodschappen en recepten van de maaltijdbox worden twee weken na uw bestelling geleverd op dinsdag en woensdag. De exacte datum kunt u vinden onder de bestelknop.

BEZORGEN

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor slechts €4.95 bezorgen wij de mooiste boerenproducten door (bijna) heel Nederland gekoeld bij u thuis!

Bezorgen jullie door heel Nederland?

Ja, wij bezorgen uw bestelling met liefde thuis door heel Nederland, maar helaas nog niet op de Waddeneilanden.

Moet ik de hele dag thuisblijven om op mijn bestelling te wachten?

Tijdens het plaatsen van uw bestelling kiest u een tijdsvenster waarin wij uw bestelling komen bezorgen. Wanneer uw bestelling wordt bezorgd door onze eigen chauffeurs zijn wij helaas niet in staat om u een tijdsindicatie of track & trace link te sturen. Wordt uw bestelling bezorgd door Leen Menken, dan ontvangt u deze wél.Bent u bang om de bezorger mis te lopen? U kunt tijdens het afrekenen in het vakje ‘voorkeuren’ — of achteraf via thuis@lindenhoff.nl — aangeven waar de chauffeur de bestelling kan achterlaten indien u onverhoopt niet thuis bent – bijvoorbeeld onder een afdakje, of bij de buren.

Moet ik thuis zijn als de bezorger komt?

Ja, het liefst wel. Onze verse producten vinden het fijn om na ontvangst snel richting de koelkast te gaan. Onze chauffeur komen de ingrediënten in een gekoelde bus brengen. We rijden met onze eigen bussen rondom Amsterdam. Wanneer de chauffeur wegrijdt, ontvangt u een kleiner tijdsvenster. We zijn nog druk bezig om hier een dynamische track-and-trace voor te implementeren. In het centrum van Amsterdam komen de fietskoerier met een gekoelde bakfiets de bestelling brengen en ontvangt u een kleiner tijdsvenster wanneer ze bij u langs komen. Wordt uw bestelling met onze logistieke partner Leen Menken gebracht, dan ontvangt u de avond voor de levering een mail met een track-and-trace link kunt u de chauffeur in de gaten houden!

Kan ik iets doorgeven voor de bezorger?

Bent u bang om de bezorger mis te lopen? U kunt tijdens het afrekenen in het vakje ‘voorkeuren’ — of achteraf via thuis@lindenhoff.nl — aangeven waar de chauffeur de bestelling kan achterlaten indien u onverhoopt niet thuis bent – bijvoorbeeld onder een afdakje, of bij de buren.

Kan ik de maaltijdbox op een andere dag ontvangen?

Misschien in de toekomst. Wat we doen, doen we graag goed! Daarom beginnen we met bezorging op dinsdag en woensdag.

0

Uw mandje is leeg