Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Kerst met Lindenhoff

Bestel uw boodschappen voor het kerstdiner
Alles voor de feestdagen thuisbezorgd
Ontdek de openingstijden van de Marché

KERST MET LINDENHOFF

Geniet deze kerst van verrukkelijke gerechten met de beste stukken vlees van Gasconne koeien van eigen boerderij en perfect gerijpte rauwmelkse kazen. Ga aan tafel met groenten uit de volle grond en ontdek onze smakelijke selectie delicatessen. Lees verder en ontdek alles dat u moet weten om al uw ambachtelijke ingrediënten vers en op tijd in huis te hebben voor de kerst. Thuis aan tafel als in een restaurant!

 

KERSTMENU VAN ONZE KERSTCHEF JOS TIMMER!

KERSTMENU VAN ONZE KERSTCHEF JOS TIMMER!

Het menu van Restaurant de Kas is niet meer te bestellen!

Heeft u besteld, dan worden de kerstboodschappen en receptenkaarten thuisbezorgd op 23 of 24 december.

Natuurlijk kunt u met de verrukkelijk recepten in onze webwinkel zelf een mooi kerstmenu samenstellen! Wat dacht u van?

Of een heerlijk menu met;

 

BESTEL KERSTMENU
LINDENHOFF KERSTSPECIALS

LINDENHOFF KERSTSPECIALS

Speciaal voor de feestdagen! Met Lindenhoff wordt het beste van het beste op tafel gezet. Ook dit jaar hebben we weer een aantal prachtige kerstspecials voor u geselecteerd. Wij zijn in de Lindenhoff keuken al voor u aan de slag gegaan, zodat u minder tijd in de keuken kunt doorbrengen en meer aan tafel voor onstpannen feestdagen!

Ontdek nu onze specials zoals onze beef wellington botermalse rosé gegaarde ossenhaas als een kerstcadeautje verpakt in krokant roomboterdeeg. Onze slager heeft de delicate ossenhaas van de Lindenhoff boerderij omwikkeld met een duxelles van paddenstoelen en drooggezouten gerookt buikspek van Baambrugse big.

Of gaat u voor gepekeld en gerookt staartstuk,  voorgegaarde beenham, parelhoen rouleau, ravioli met eekhoorntjesbrood en truffel van Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini.

Kiest u deze Kerst voor klassiekers? Dan zet u ook Italiaanse gegaarde vitello tonnato op tafel voor een bourgondische borrel of als verrukkelijk voorgerecht. En er is nog veel meer om te ontdekken, zoals de kerstkaasplateaus samengesteld door onze kaasmeester. Wees er snel bij want op = op voor de kerstspecials!

ONTDEK KERSTSPECIALS
LINDENHOFF KERSTRECEPTEN

LINDENHOFF KERSTRECEPTEN

Stel een spectaculair kerstdiner samen met onze receptengenerator! Of u nu groots wilt uitpakken met uitdagende gerechten voor uw kerstdiner of kiest voor bijzonder bourgondisch met eenvoudiger bereiding – met de ingrediënten van Lindenhoff zet u tijdens de feestdagen een festijn op tafel! Selecteer in onze generator uw favoriete voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerechten en nagerecht, bestel de producten met een druk op de knop in de webwinkel en geniet!

Geef antwoord op de volgende vraag. Dan helpt onze recepten generator met suggesties welke gerechten u op tafel kunt serveren! 
Deze kerst verras ik mijn vrienden en familie graag met ___als pronkstuk op tafel. Ik bereid graag een____menu om samen aan tafel van te genieten. De avond sluiten we feestelijk af met _____

Liever zelf in onze recepten kijken? Dit kan natuurlijk ook. Ga naar onze recepten en selecteer de filter Kerst (in combinatie met de filter alle ingrediënten te bestellen) en ontdek onze recepten

STEL UW KERSTMENU SAMEN
KERSTBESTELLING OPHALEN IN BAAMBRUGGE

KERSTBESTELLING OPHALEN IN BAAMBRUGGE

Wilt u uw kerstboodschappen bij ons ophalen, maar liever niet in een drukke rij staan? Speciaal voor de feestdagen openen wij van 20 december tot en met 24 december een pick-up op Rijksstraatweg 21 in Baambrugge bij de Marché. Op vrijdagavond 23 december staat het team van de Marché extra lang voor u klaar en is de boerderijwinkel geopend tot 20.00 Plaats uw bestelling van tevoren in de webwinkel en kies voor de optie ophalen, dan zorgen wij dat de boodschappen voor uw kerstdiner vers voor u klaarstaan op de gekozen datum en heeft u alles in huis. Ook voor het ophalen kunt u uw plek reserveren zodat u zeker bent dat er uw bestelling klaar staat!

  • Bestel uw boodschappen online en haal ze op in Baambrugge
  • Dankzij de speciale pick-up hoeft u niet in de rij te staan
  • Haal uw boodschappen op tussen 21 en 24 december

OPENINGSTIJDEN MARCHÉ

  • Woensdag 21 december 09.30 – 17.30
  • Donderdag 22 december 09.30 – 17.30
  • Vrijdag 23 december 09.30 – 20.00
  • Zaterdag 24 december 09.30 – 15:00