Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

KLAAR VOOR EEN
AUTHENTIEKE BARBECUE

Ontdek onze ingrediënten en laat u inspireren
Vlammen als een echte chef, maar dan thuis
Gekoeld thuisbezorgd, gloeiend op de grill

Op de barbecue

Kies uw boodschappen voor een barbecue  – gaat u voor de ongeëvenaarde klassiekers of pronkt u met uw grillkunsten? Ontdek naast onze oorspronkelijke rassen uit de slagerij ook verrukkelijke vegetarische favorieten zoals fruit of kazen. Ook onze vis is verser dan vers en smakelijk boven smeulende kolen! Alles kan worden bereid boven een vlam met de juiste ingrediënten. Laat u verleiden door onze recepten, steek de barbecue aan en laat alles gekoeld thuisbezorgen.

 

Vlees op de barbecue | Van indrukwekkend tot verfijnd klassiek!

bavette bereiden op de barbecue

bavette bereiden op de barbecue

Van: Barbecue inspiratie

Bekijk het gerecht

...

Tomahawk bereiden op de barbecue

Baambrugs big porchetta van de barbecue

Baambrugs big rack met gegrilde prei in mosterd-roomsaus

Hamburger met rode uiencompote en Baambrugs big buikspek

Côte de boeuf met Zeeuws zout en dragonboter

Bistecca alla Fiorentina

Côte de boeuf van de barbecue

Baambrugs Big varkensrack van de barbecue

Ibérico secreto (varkensschouder) met Pimentón-rub van de barbecue

Gegrilde Tomahawk met groenten van de barbecue

Kalfsspareribs van de barbecue

De beste hamburger van Nederland

Onglet (longhaas) bereiden op de barbecue

Kamper lamsbout van de barbecue

Runderbavette van de barbecue

Varkensrack van de barbecue met kruidenolie

Gasconne kalfsribeye van de barbecue

Gasconne rundersukade van de barbecue

Baambrugs big pulled pork van de barbecue

Bekijk meer recepten

Klassiekers

Zoals het hoort.

BESTEL UW LINDENHOFF BARBECUE BOX

Haal het beste voor de barbecue in één klap in huis.

Barbecue box familie

Ruim 2,2 kg vlees voor op de barbecue
Barbecue-bundel
4
personen

 50,00

Een selectie van barbecue favorieten voor jong en oud, van hamburgers tot bavette

meer info
Ruim 2,2 kg vlees voor op de barbecue
Vers voor u afgesneden & vacuüm verpakt
Ruim genoeg voor 4 personen

Barbecue Box Deluxe

Alles voor een geslaagde barbecue
4
personen

Uitverkocht

Bomvol prachtige producten voor op de barbecue: van burgers & kipsaté tot seizoensgroenten en stokbrood!

meer info
Alles voor een geslaagde barbecue
Ruim genoeg voor 4 personen
van burgers tot verse groenten & stokbrood

Vis op de barbecue | Verser dan vers en perfect om te grillen

Hele gegrilde Noorse zalm van de barbecue

Hele gegrilde Noorse zalm van de barbecue

Van: Barbecue inspiratie

Bekijk het gerecht

...

Verse sardientjes van de barbecue

Mosselen van de barbecue met venkel

Gerookte zalmzijde van de barbecue

Dorade van de barbecue met verse kruiden en citroen

Bekijk meer recepten

Vis grillen op een barbecue

Een uitstekende manier om het beste uit de smaak en textuur van de vis te halen.

Barbecue boxen


De perfecte samenstelling van onze beste stukken vlees. Bestel nu een Lindenhoff Box en haal het beste in één klap in huis. Of geef een box cadeau! Laat uw box gekoeld thuisbezorgen, wanneer het u uitkomt - zonder abonnement - en geniet ervan!

Barbecue box royaal

Ruim 3,3 kg vlees voor op de barbecue
4-6
personen

 99,95

De meest royale stukken vlees voor de echte barbecue liefhebber, van ribeye tot picanha!

meer info
Ruim 3,3 kg vlees voor op de barbecue
Vers voor u afgesneden & vacuüm verpakt
Voor de echte barbecue meester

Barbecue box familie

Ruim 2,2 kg vlees voor op de barbecue
Barbecue-bundel
4
personen

 50,00

Een selectie van barbecue favorieten voor jong en oud, van hamburgers tot bavette

meer info
Ruim 2,2 kg vlees voor op de barbecue
Vers voor u afgesneden & vacuüm verpakt
Ruim genoeg voor 4 personen

Groente- en fruitgerechten voor op de barbecue

Hele bloemkool van de barbecue

Hele bloemkool van de barbecue

Van: Barbecue inspiratie

Bekijk het gerecht

...

Geblakerde groenten van de barbecue

Salade bietjes en tuinbonen van de barbecue

Artisjokken van de grill met citroen mayonaise

Doperwten van de barbecue

Smashed potatoes met gepofte knoflookboter en peterselie

Gazpacho van gegrilde paprika en tomaten

Bekijk meer recepten

Lekker voor erbij

Voor een complete barbecue avond.

Kaasgerechten voor op de barbecue

Gemarineerde en gegrilde radicchio met mozzarella

Gemarineerde en gegrilde radicchio met mozzarella

Van: Barbecue inspiratie

Bekijk het gerecht

...

Halloumi-groenten spiezen met pesto

Gegrilde Italiaanse groenten met pesto en burrata

Taleggio van de barbecue met venkel en groene appel

Tips van barbecue meester Gertjan van Dijk

Van Kamper lamsbout tot Gasconne Côte de boeuf en verse sardientjes; vriend van Lindenhoff Gertjan van Dijk reist met zijn BBQ Revolutie stad en land af om de meest fantastische creaties klaar te maken op de grill en barbecue workshops te geven. Van kleins af aan kookt hij al buiten boven kampvuren en op de meest primitieve barbecues op een zo puur mogelijke manier waarbij de smaak van het product dé hoofdrol heeft. Hij deelt graag zijn gouden tips waarmee u eenvoudig barbecue meester in eigen tuin wordt!

Tip 1 – verse producten
Kies altijd voor de beste producten en ruik, voel en proef voordat u ermee gaat werken! Een echt goede barbecue begint met ingrediënten van topkwaliteit. Die hebben weinig nodig om er iets bijzonders van te maken – het vuur en de producten doen het werk.

Tip 2 – Barbecue aansteken
Het aansteken van de barbecue gaat snel en eenvoudig met een gasbrander. Zo hoeft u geen chemische aanmaakblokjes te gebruiken die de smaak van het vlees kunnen beïnvloeden.

Tip 3 – Grillen van vis
Een gouden tip voor het grillen van vis; leg de vis op een koud rooster en en leg het rooster dan pas op de barbecue. Op deze manier blijft de huid van de vis niet aan het rooster plakken.

Tip 4 – Spelen met hitte
Leer spelen met hitte. Doe dit door het houtskool in verschillende warmtezones te verdelen. Schroei het vlees dicht boven een berg gloeiende kooltjes, en laat het vlees vervolgens doorgaren op een minder hete plek, bijvoorbeeld aan de zijkant van de barbecue. Zorg er ook voor dat uw rooster in hoogte verstelbaar is, zodat u meer controle heeft over de garing. Ook is een vleesthermometer handig om te kunnen zien wanneer het vlees de juiste temperatuur heeft bereikt.

Tip 5 – Rusten van vlees & vis
Laat vlees of vis altijd even rusten in aluminiumfolie nadat het van de grill komt. Op die manier kunnen de sappen zich goed verdelen en droogt uw vis of vlees niet uit. Houd er rekening mee dat het vlees nog een beetje doorgaart in de folie, dus haal het er tijdig vanaf.

Onze boerderij

Wat in 1989 als hobby begon, is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 gepassioneerde medewerkers en veel bevriende boeren, tuinders, telers en topchefs waar Lindenhoff nauw en graag mee samenwerkt. Lindenhoff bestaat uit een team gepassioneerde slagers, kaasmeesters, groentemannen en chauffeurs die iedere dag hard werken om de Lindenhoff kwaliteit en visie in stand te houden. Tegenwoordig leveren we aan meer dan 500 restaurants door heel Nederland, werken we nauw samen met Nederlands beste chefs en kunt u via onze webwinkel en Marché ook thuis genieten van onze producten!

Onze dieren

Wij bieden onze dieren een comfortabele leefomgeving met voldoende ruimte, daglicht en uitloop naar buiten. In de zomer grazen onze dieren zoveel mogelijk buiten. Ook hebben we in 2011 als eerste ter wereld een goed doorlichte ‘koeientuin’ gebouwd, waar de runderen heerlijk in de beschutting van inpandige bomen kunnen staan. Als het vlees van zulke dieren dan ook nog van kop tot staart verwerkt wordt door gedreven vakmensen, dan kan het niet anders dan dat u uiteindelijk een heerlijk product in handen krijgt.


op barbecue REIS door europa

Wij gaan op reis en we nemen mee: onze tractor en de barbecue! Zeven weken lang ging Lindenhoff samen met barbecue meester Gertjan van Dijk op ontdekkingstocht langs culinaire bestemmingen in Europa, op zoek naar de lekkerste producten en gerechten om op de barbecue te bereiden. Van de Mediterrane tot de Scandinavische keuken en van low and slow tot hot and fast; met 20 bijzondere vlees-, vis- en vegetarische recepten proefden we de eindeloze mogelijkheden van het (in)direct grillen, stomen, roken en bakken op de barbecue!

Ga gezellig met ons op reis en laat u inspireren voor een perfecte barbecue avond — we komen thuis met een koffer vol bbq-recepten die u eenvoudig op een zwoele zomeravond kunt gaan bereiden!

Start

België
Frankrijk
Spanje
Italië
Noorwegen
Ierland
Nederland

Finish

Ierland

Striploin steak en Yorkshire pudding van de barbecue met smashed potatoes

OP BARBECUE REIS DOOR EUROPA