Op de barbecue
Kies uw boodschappen voor een barbecue – gaat u voor de ongeëvenaarde klassiekers of pronkt u met uw grillkunsten? Ontdek naast onze oorspronkelijke rassen uit de slagerij ook verrukkelijke vegetarische favorieten zoals fruit of kazen. Ook onze vis is verser dan vers en smakelijk boven smeulende kolen! Alles kan worden bereid boven een vlam met de juiste ingrediënten. Laat u verleiden door onze recepten, steek de barbecue aan en laat alles gekoeld thuisbezorgen.
Vlees op de barbecue | Van indrukwekkend tot verfijnd klassiek!
bavette bereiden op de barbecue
bavette bereiden op de barbecue
Van: Barbecue inspiratie
BESTEL UW LINDENHOFF BARBECUE BOX
Haal het beste voor de barbecue in één klap in huis.
Lindenhoff Barbecue Box | Deluxe
Alles voor een geslaagde barbecue
Uitverkocht
Lekker en luxe! Ga vlammen als een chef en thuis aan tafel als in een restaurant met de ingrediënten van Lindenhoff.
Lindenhoff Barbecue Box | Royaal
Ruim 3,4 kg vlees voor op de barbecue
Uitverkocht
Royaal genieten voor de echte barbecuekoningen en -koninginnen! Pronk met uw grillkunsten en maak heerlijke klassiekers.
Lindenhoff Barbecue Box | Boerderij
Ruim 2,2 kg vlees voor op de barbecue
Favorieten voor de hele familie! Geniet en grill de beste burgers op de barbecue voor jong en oud deze zomer!
Lindenhoff Barbecue box | familie
Ruim 2,2 kg vlees voor op de barbecue
Uitverkocht
Een selectie van barbecue favorieten voor jong en oud, van hamburgers tot bavette
Vis op de barbecue | Verser dan vers en perfect om te grillen
Hele gegrilde Noorse zalm van de barbecue
Hele gegrilde Noorse zalm van de barbecue
Van: Barbecue inspiratie
Barbecue boxen
De perfecte samenstelling van onze beste stukken vlees. Bestel nu een Lindenhoff Box en haal het beste in één klap in huis. Of geef een box cadeau! Laat uw box gekoeld thuisbezorgen, wanneer het u uitkomt - zonder abonnement - en geniet ervan!
Groente- en fruitgerechten voor op de barbecue
Hele bloemkool van de barbecue
Hele bloemkool van de barbecue
Van: Barbecue inspiratie
Lekker voor erbij
Voor een complete barbecue avond.
Kaasgerechten voor op de barbecue
Gemarineerde en gegrilde radicchio met mozzarella
Gemarineerde en gegrilde radicchio met mozzarella
Van: Barbecue inspiratie
Tips van barbecue meester Gertjan van Dijk
Van Kamper lamsbout tot Gasconne Côte de boeuf en verse sardientjes; vriend van Lindenhoff Gertjan van Dijk reist met zijn BBQ Revolutie stad en land af om de meest fantastische creaties klaar te maken op de grill en barbecue workshops te geven. Van kleins af aan kookt hij al buiten boven kampvuren en op de meest primitieve barbecues op een zo puur mogelijke manier waarbij de smaak van het product dé hoofdrol heeft. Hij deelt graag zijn gouden tips waarmee u eenvoudig barbecue meester in eigen tuin wordt!
Tip 1 – verse producten
Kies altijd voor de beste producten en ruik, voel en proef voordat u ermee gaat werken! Een echt goede barbecue begint met ingrediënten van topkwaliteit. Die hebben weinig nodig om er iets bijzonders van te maken – het vuur en de producten doen het werk.
Tip 2 – Barbecue aansteken
Het aansteken van de barbecue gaat snel en eenvoudig met een gasbrander. Zo hoeft u geen chemische aanmaakblokjes te gebruiken die de smaak van het vlees kunnen beïnvloeden.
Tip 3 – Grillen van vis
Een gouden tip voor het grillen van vis; leg de vis op een koud rooster en en leg het rooster dan pas op de barbecue. Op deze manier blijft de huid van de vis niet aan het rooster plakken.
Tip 4 – Spelen met hitte
Leer spelen met hitte. Doe dit door het houtskool in verschillende warmtezones te verdelen. Schroei het vlees dicht boven een berg gloeiende kooltjes, en laat het vlees vervolgens doorgaren op een minder hete plek, bijvoorbeeld aan de zijkant van de barbecue. Zorg er ook voor dat uw rooster in hoogte verstelbaar is, zodat u meer controle heeft over de garing. Ook is een vleesthermometer handig om te kunnen zien wanneer het vlees de juiste temperatuur heeft bereikt.
Tip 5 – Rusten van vlees & vis
Laat vlees of vis altijd even rusten in aluminiumfolie nadat het van de grill komt. Op die manier kunnen de sappen zich goed verdelen en droogt uw vis of vlees niet uit. Houd er rekening mee dat het vlees nog een beetje doorgaart in de folie, dus haal het er tijdig vanaf.


Onze boerderij
Wat in 1989 als hobby begon, is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 gepassioneerde medewerkers en veel bevriende boeren, tuinders, telers en topchefs waar Lindenhoff nauw en graag mee samenwerkt. Lindenhoff bestaat uit een team gepassioneerde slagers, kaasmeesters, groentemannen en chauffeurs die iedere dag hard werken om de Lindenhoff kwaliteit en visie in stand te houden. Tegenwoordig leveren we aan meer dan 500 restaurants door heel Nederland, werken we nauw samen met Nederlands beste chefs en kunt u via onze webwinkel en Marché ook thuis genieten van onze producten!
Onze dieren
Wij bieden onze dieren een comfortabele leefomgeving met voldoende ruimte, daglicht en uitloop naar buiten. In de zomer grazen onze dieren zoveel mogelijk buiten. Ook hebben we in 2011 als eerste ter wereld een goed doorlichte ‘koeientuin’ gebouwd, waar de runderen heerlijk in de beschutting van inpandige bomen kunnen staan. Als het vlees van zulke dieren dan ook nog van kop tot staart verwerkt wordt door gedreven vakmensen, dan kan het niet anders dan dat u uiteindelijk een heerlijk product in handen krijgt.
op barbecue REIS door europa
Wij gaan op reis en we nemen mee: onze tractor en de barbecue! Zeven weken lang ging Lindenhoff samen met barbecue meester Gertjan van Dijk op ontdekkingstocht langs culinaire bestemmingen in Europa, op zoek naar de lekkerste producten en gerechten om op de barbecue te bereiden. Van de Mediterrane tot de Scandinavische keuken en van low and slow tot hot and fast; met 20 bijzondere vlees-, vis- en vegetarische recepten proefden we de eindeloze mogelijkheden van het (in)direct grillen, stomen, roken en bakken op de barbecue!
Ga gezellig met ons op reis en laat u inspireren voor een perfecte barbecue avond — we komen thuis met een koffer vol bbq-recepten die u eenvoudig op een zwoele zomeravond kunt gaan bereiden!Start
België Frankrijk Spanje Italië Noorwegen Ierland Nederland
Finish
Ierland
Striploin steak en Yorkshire pudding van de barbecue met smashed potatoes