Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Blaarkop hangop

--.-- 243Eten, drinken en tabak > Voedselitems > Zuivelproducten > Kaas

Beschrijving

Deze romige hangop is op ambachtelijke wijze gemaakt van biologische yogurt. De yoghurt wordt in een passeerdoek geschonken en opgehangen, zodat deze kan uitlekken. Het resultaat is een ingedikt melkproduct dat qua structuur aan kwark doet denken, met het friszure karakter van yoghurt. Heerlijk met vers fruit als dessert of ontbijt.

Deze Blaarkop hangop wordt gemaakt door Kaasmakerij Landgoed Willibrordus. In de voormalige grootkeuken van het landgoed worden nu biologische zuivelproducten gemaakt door psychiatrische clienten van de GGZ-NHN, om zo mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven op een betaalde baan. In de kaasmakerij wordt uitsluitend gewerkt met Blaarkopkoemelk van biodynamische boerderij Natuurlijk Genoegen. De Blaarkop is een sterk oudhollands dubbeldoelras dat zeer hoogwaardige melk geeft. Op de boerderij grazen de Blaarkoppen het grootste deel van het jaar op de kruidenrijke gronden van de Schermer, achter de duinen.

20661 Lindenhoff

Meer informatie

ingrediënten

yoghurt culturen, koemelk bio (gepasteuriseerd)

Voedingswaardenper 100 g
Energie726 kJ
Energie174 kcal
Vetten8,7 g
Koolhydraten10,2 g
Eiwitten11,4 g
LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten