Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Madeleine dessertbox

--.-- 6388Eten, drinken en tabak > Voedselitems > Vlees, vis en eieren

Het perfecte kerstdessert maakt u in een handomdraai

In 15 minuten een verrukkelijk dessert op tafel

Madeleines, mascarpone crème met witte chocolade en stoofpeer

Beschrijving

DESSERT IN 1,2,3 OP TAFEL | Wie is er niet dol op Franse madeleines? En tijdens de feestdagen hebben we ook een heerlijke special – die chef Auke al bijna helemaal voor jullie heeft voorbereidt! Oh la la! Dit dessert is om bij weg te dromen zo zacht.  Zoete madeleine cakejes met romige mascarpone crème met witte chocolade en winterse stoofpeertjes. Meer heb je niet nodig voor blije gezichten aan tafel.  Met het kant en klare verse deeg van chef Auke Blom komen de schelpvormige klassiekers binnen 15 minuten uit de oven. Versgebakken natuurlijk het allerlekkerst – dan hebben ze een gekaramelliseerd, krokant randje en een zachte, zoete binnenkant. Met het kant en klare deeg van chef Auke Blom bak je ze thuis in een handomdraai goudbruin!

Het perfecte dessert maakt u in een handomdraai. Het dessert voor 4 personen bestaat uit: 125 gram naturel madeleine deeg (nog afbakken), 280 gram Mascarpone crème (al voor u gemaakt door chef Auke) 120 gram Stoofpeer compote (al voor u gemaakt door chef Auke). Daarnaast ontvangt u bij deze box ook een siliconen bakmal om de madeleines perfect in te bakken!

Hoe maakt u het dessert?

  • Zorg dat u de bakmal heeft ingevet met gesmolten boter (of bakspray)
  • Spuit het madeleine deeg in de bakvorm (met de bijgeleverde spuitzak)
  • Bak de madeleine in 15 minuten op 180 graden
  • Draai de madeleine direct om wanneer ze uit de oven komen. Hierdoor worden ze krokant. U ziet na een paar minuten dat ze gaan glanzen en een karamel randje hebben.
  • Spuit de stoofpeer compote in een mooi glas, met daarop de mascarpone crème en leg hier de madeleine mooi boven op!
  • Et voilà uw dessert is klaar om aan uw gasten te serveren!

 

591034 Lindenhoff

Meer informatie

ingrediënten

citroen, ei, suiker, kaneel, suiker, water, eiwit (gepasteuriseerd), room (bevat lactose), peer, specerijen (geen allergenen), boter (bevat lactose), amandelpoeder, bloem, suiker, chocolade, mascarpone

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten