Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Lindenhoff Paasontbijt Box

--.--

Deze Box is alleen nog te krijgen op 7 & 8 april.
Laat het feest maar lekker vroeg beginnen met deze luxe paasontbijt-box: uitgebreid genieten met de beste en lekkerste ingrediënten van de boerderij!

Exclusief bezorgd van 5 t/m 8 april

Inclusief boerenbrood én ruime keuze aan luxe beleg van onze boerderij

Een goed gevulde Paas-ontbijtbox voor 4 personen

Beschrijving

Ontbijten, alsof de boer net nog zelf de eieren in de rijk gevulde krat heeft gelegd. Zó vers zijn deze zalige, rustieke ingrediënten voor een uitgebreid paasontbijt. Zet de tafel vol met lekkers, zodat iedereen geniet van een onovertroffen heerlijk begin van de (Paas)dag.

De geur van vers afgebakken boerenbrood en knapperige bacon waait door het huis en de tafel wordt gevuld met kakelverse eieren, potjes met tongstrelend-romige vanilleyoghurt en uiteraard gaat er niets boven een verfrissende, vers geperste sap. Compleet is zo’n uitgebreid ontbijt pas met iets zoets – de geliefde canelés van Fort Negen mogen dus in deze box niet ontbreken.

Één box, alles voor een Paasontbijt voor 4 personen in huis.

Voor u geselecteerd:

    • Heerlijke sappige perssinaasappels
      Een glas versgeperste jus mag natuurlijk niet ontbreken bij een boerenontbijt. U ontvangt heerlijke sinaasappels om te persen – perfect voor een frisse en zoete sap in de ochtend!
    • Gesneden en gerookte Baambrugs Big buikspek
      Heerlijk buikspek van het Baambrugs big – lekker uit het vuistje, op een omelet of gebakken bij het ontbijt. Het Baambrugs Big groeit op in de Baambrugge en omstreken en is een culinaire delicatesse vanwege de jonge en smaakvolle karaktereigenschappen van het vlees.
    • Authentieke huisgerookte en gesneden Lindenhoff ossenworst
      Van oorsprong een Amsterdamse worst. Al in ‘De Volmaakte Hollandsche Keukenmeid’, een kookboek uit 1746, komen we het recept voor ossenworst tegen. De ossen werden toentertijd vanuit Duitsland en Denemarken geïmporteerd, de kruiden uit Nederlands-Indië. De worsten werden gerookt als conservering, tegenwoordig gebeurt dit vrijwel niet, maar bij Lindenhoff nog wel.
    • Dagverse eieren
      Eieren mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen! Deze verse Hollandse eieren van scharrelkippen komen direct van de boerderij in Vreeland, langs de Vecht waar de kippen een overdekte uitloop hebben. Doordat bij verse eieren het eiwit dicht om de dooier heen zit, zijn ze ook ideaal om te pocheren.
    • Boerenroomboter neutraal
      Deze boerenroomboter van gepasteuriseerde melk is een bijproduct van de kaasproductie van de familie Oskam uit Berkenwoude in het Groene Hart. Hierdoor is de kaas minder vet en ontstaat van de room deze veelzijdige ongezouten boter.
    • Belegen boerenkaas 48+
      Deze verrukkelijke kaas wordt geproduceerd op een Zuid-Hollands eiland aan de rand van de Kagerplassen op hoeve Waterrijk. Daar rijpt het gedurende een half jaar in een kaaskamer
    • Franse vanille yoghurt van Beillevaire
      De yoghurt komt uit het Franse dorpje Machecoul-Saint-Même en wordt met liefde bereid door Fromagerie de Machecoul (Beillevaire). Bon appétit!
    • Lindenhoff Rabarberjam
      Rabarberjam gemaakt van rabarber uit eigen tuin. Door het hoge vruchtenpercentage is de jam vol van smaak en minder zoet dan andere soorten jam. Doordat er een natuurlijke binding wordt gebruikt is de jam 100% natuurlijk. Voor de binding wordt pectine (geleermiddel) uit appels gewonnen om zo de smaak van de vruchten niet te beïnvloeden. Op deze manier kunt u heerlijk genieten van een volle rabarbersmaak.
    • Tarwe rogge desembrood van Stadsbakkerij As
      Exclusief verkrijgbaar bij Lindenhoff: het zuurdesem brood van restaurant As! Dit heerlijke zuurdesem brood staat bij menig toprestaurant op de kaart, en wij begrijpen waarom. Het brood bevat een unieke samenstelling van desem, tarwe, rogge en gries, wordt in een echte steenoven afgebakken en smaakt geweldig met gezouten boerenroomboter

      Afbakken voor gebruik (± 8 minuten op 220 °C).
    • Canelé van huisbakker van restaraut de Kas – Fort Negen
      Warm uit uw eigen oven. Nog heel even laten rusten en uw geduld wordt beloond – binnen het karamelkleurige, krokante korstje vindt u een smeuïg cakeje dat op smaak is gebracht met rum. Deze Franse gebakjes worden al eeuwenlang gebakken en ontstonden als broodje in Bordeaux. In de loop van de tijd werd het recept aangepast tot het herkenbare gebakje van nu – met groeven en vanillesmaak. De canelé’s worden gemaakt in de bakkerij van Fort Negen.

      Afbakken: 10 minuten op 180 °C
110040 Lindenhoff
LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten