Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Lindenhoff Paté Borrelbox

--.-- 6297Eten, drinken en tabak > Voedselitems > Vlees, vis en eieren

Een perfecte borrel met paté! In deze box vind u twee heerlijke ambachtelijk bereide soorten: een wildpaté met kers en amandel én een klassieke paté en croûte, met een goudbruin gebakken korstje en pistachenoten.

Speciaal uit de keuken van Lindenhoff

Pâté en croûte met pistache én Veluws hertenpaté

Compleet met brood voor de borrel

Beschrijving

Een perfecte borrel met paté! In deze box vind u er twee: uit de keuken van Lindenhoff én van onze wildslagerij. Onze slagers van Pieter van Meel maakten een heerlijke paté van Veluws hert en kers en amandel. De tweede pâté en croûte, met varkenslever en- bouillon, is omhuld met een knapperig, kruimelig korstdeeg en extra op smaak gebracht met prachtige groene pistachenootjes en specerijen. Serveer de paté met vers afgebakken stokbrood en geroosterde pistachenootjes in schil – genieten!

De selectie:

  • Veluws hertenpaté met kers en amandel
  • Pâté en croûte met pistache
  • Rustiek stokbrood van Vanmenno (om af te bakken)
  • Pistachenootjes in de schil

Wij kiezen ervoor om alle boxen zo duurzaam mogelijk bij u thuis te brengen. Daarom ontvangt u de producten in een doos gemaakt van gerecyclede materialen – deze kan worden hergebruikt en zorgt ervoor dat uw producten veilig en vers aankomen. Heeft u nog overige boodschappen besteld? Dan ontvangt u deze los naast de box. Zo gebruiken we alleen de nodige verpakking!

511017 Lindenhoff

Meer informatie

Voedingswaardenper 100 g
LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten